⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Adını bile bilmediğimiz bir takım umarım Okan bey izlemiştir gerekli çalışmaları yapar

Bana göre bir takım sahaya en iyi oyuncularını oynatabileceği diziliş ile çıkmalıdır.

Ben bu takımın en iyi oyuncularına baktığımda 3-5-2 ve varyasyonları benim için değişilmez oluyor.

Günay
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Sara - Torreira - Yunus - Jakops
İcardi - Osimhen

Yedeklerde de
Kaan, Mertens, Batshuayi, Berkan falan işte

Bu maç 3-5-2 bekliyorum artık

Olması gereken bu

Rakip takim yerinde olsam puan alirsam direk şu şarkıyı çalarım. Nfs diye dalga geçiyorlar adamlarla çünkü.

Günay-Jelert-Nelsson-Metehan-Berkan-Demibay-Eyüp Aydın-Efe Akman-Yusuf Demir-BAY-Batshuayi

bu maçın ederi budur ama Okan hocam bu kadroyu Alanyaspor maçında bizlere izletecektir neticede ülke puanı ile bizim UEFA'da ilk 8'e girmemiz çok önemli.

Bu iş okan işi değil kazim can işi de değil bu taraftarin hadsizligi

Dünya devi rfs maçı için kasımpaşa maçını feda ettik bari en az 5 tane atalım :)

Rotasyon yapılacak maç bu maçtı, gitti her sene bize ters gelen kasımpaşada yaptı rotasyonu.

Şaka gibi bir teknik direktör.
Kadro yanlıştı ama 3-0 ı bulduk bir şekilde, daha büyük sorun o maçı tutamamak, 3-3e gelmesi için uğraşsak zorlanırdık, en son bilinçli penaltı yaptırır ya da kendi kalemize sallamak zorunda kalırdık, o kadar zor bir şeyi başardık anlayacağınız

Osimhen durumu nedir ? oynayabilecek durumda umarım.

Dunku maci unutmak icin bu macta ve devaminda lig maclariyla yeni bir seri lazim. Hala kendime gelemedim ya

Geri
Üst Alt