- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Toreira berkan
Baris sara yunus
Oshimen
Çift forvet istemiyoruz
Baris sara yunus
Oshimen
Çift forvet istemiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobs noldu
Jakobs’u bu macta dinlendirirdimBarış sağa, Jakobs sola benlm kadro bu
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence çöpe gitti gibi. Rüzgar gibi düşüyor. Güçlenmesi lazım yoksa zor iş.Jakobs’u bu macta dinlendirirdim
Jelert’in ozguven acisindan bu macta da oynamasi lazim, ara ara oynarsa yaptigimiz yatirim cope gitmis olur
Aynen 2 yıldır fb şampiyon derbilerde hiç yokuzBenim bildiğim okan ne yapar ne eder puan kaybettirir
Her zaman okan balı istemişimdir. Extra 1 2 tane futbolcu her zaman kurtardi okani. Oyun okuma 0 adamda. defalarca bunun cezasını çektik.Aynen 2 yıldır fb şampiyon derbilerde hiç yokuz
Sen de gs i sampiyon yapar derbi alırsın hocam.Her zaman okan balı istemişimdir. Extra 1 2 tane futbolcu her zaman kurtardi okani. Oyun okuma 0 adamda. defalarca bunun cezasını çektik.
Orası kesin dun normal 11 oynardı avrupa olmadığındaBu gereksiz kupadan elenmek icin grupta kaçıncı olmak lazım, geçen sene de aynı şeyi demistim avrupadan erken elenen takımın ligi alma şansı artar
Nesi gereksiz rtaşBu gereksiz kupadan elenmek icin grupta kaçıncı olmak lazım, geçen sene de aynı şeyi demistim avrupadan erken elenen takımın ligi alma şansı artar
24-36 arasina girmek lazim. Malesef elenme şansımız çok düşük gibi. 7-8puandan az toplamamiz lazim cikamamak içinBu gereksiz kupadan elenmek icin grupta kaçıncı olmak lazım, geçen sene de aynı şeyi demistim avrupadan erken elenen takımın ligi alma şansı artar
Şu takıma td ye gerek yok şampiyon olması için okan dün hazırki takımın içine etti. Ne yapti ne etti 3 0 dan 3 3 e getirtti maci. Orta saha ağladı resmen inatla toreirayi almadı. Şimdi okan rahatladiysa artık sanchez ve toreirayi mahalle takımına karşı oynatsin perşembe gunuSen de gs i sampiyon yapar derbi alırsın hocam.
Bu gereksiz kupadan elenmek icin grupta kaçıncı olmak lazım, geçen sene de aynı şeyi demistim avrupadan erken elenen takımın ligi alma şansı artar
Hedef maclari alamiyormus hocam derbiler mesela hedef mac değil kedef macbu sefer de ligde şampiyon ama avrupada patates diye algı yapıyorlar.