⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

bu sefer de ligde şampiyon ama avrupada patates diye algı yapıyorlar.
İsteyen istediğini desin aklı başında bir hoca bu sene 5.yildiz için asılır avrupada yarışacak kadro hiçbir takımda yok bizim ligte daha doğrusu 3kulvar götürecek evet doğru gruptan çıkarız ama yarı final vs bunlar hayal ,realist olan adam lig için herseyi yapar

İsteyen istediğini desin aklı başında bir hoca bu sene 5.yildiz için asılır avrupada yarışacak kadro hiçbir takımda yok bizim ligte daha doğrusu 3kulvar götürecek evet doğru gruptan çıkarız ama yarı final vs bunlar hayal ,realist olan adam lig için herseyi yapar
Direk cl de var

Ciddi ciddi 2. Uefa kupasini alacagiz diyenler vardi ahahaha! Yazık lan!

İlk 8e girelim de sonrasına bakarız bu kadro ve bu kurayla ilk 8 yapmamız lazım

Okanla Türkiye kupası şüpheli burada Avrupa kupası kazanırız diyorlar.

............................Günay.........
..............Kaan...Sanchez...Apo..............
Barış .. Sara .. Torreira .. Yunus.. Jakobs
..................Osimhen.....İcardi.................

Bu saatten sonra takımın oynayacağı 11 sadece budur
Bu kadrodaki en kritik oyuncu Baris. Sol açık gibi oynamayıp daha dengeli oynamak zorunda.

Ben anlamıyorum yahu, bu fikirde olanlar kaç yaşında acaba, avrupayı önemsemeyen bir Galatasaray taraftarı olamaz, şlde başarı gelmez elenelim, diğerinde en fazla gruptan çıkarız ya da gereksiz diyenler.. şampiyonluk evet çok güzel, feneri beşiktaşı yenmek geçmek evet çok güzel ama bunu avrupada var olup yapmak bizi esas büyük kılan

Sanchez ortada olmaz abi orda oynayan adam genelde en derinde oynayan stoper oluyor. Bence stoper hattı Davinson Abdülkerim Jakobs olması lazım. Ek olarak 3 lü savunmada stoperlerin biri bek devşirmesi olur. Zaman zaman Kaan olur elbet ama bence en iyisi bu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 2 3 1 ciyim ama.onun dışında en mantıklı bu sanki

Mümkün değil. Srn once kasimpasaya mac verme
Ben vermedim Okan verdi

O isler kime verdiginle olmuyor kime koydugunla oluyor. Koyduklarimiz yuzunden umitliyim.

Okan madde bagimlisi degilse illa ki aklini basina alacaktur. Ve evet, bu sene Avrupa Ligi'ni alma ihtimalimiz var.

Geri
Üst Alt