Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.487
- 3.383
utanma olacak birazbunu diyenlerde forumda geziyor rahat rahat
sorarsan en holigan gsli bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utanma olacak birazbunu diyenlerde forumda geziyor rahat rahat
sorarsan en holigan gsli bunlar
Bu kelimeyi bir topçu kullanmis ve yenildik yada elenmistik. Tam olarak hangi maç bilmiyorumAbartmayın şu takımı yaw
Rfs eliyle oynasın topu kaleye götüremez
hasan şaş, bir tv programında izlanda-turkiye milli maçı sebebiyle, izlanda için söylemişti.Bu kelimeyi bir topçu kullanmis ve yenildik yada elenmistik. Tam olarak hangi maç bilmiyorum
Evet İzlanda için söylenmiş.
Görüyorum ve artiriyorum 4 ten az atarsak yıl başına kadar ban attiririm kendime.
gs 4.5 üst gir acilmaçı ilk 45'te bitirip 2. yarı kasımpaşa rezaletinden farklı olarak akıllı bi rölanti oyunuyla alanya maçına diri kalmaya bakmalıyız.
gs 4.5 üst gir acil
oha çok cool bir post ulan :d
ölüm kalım meselesimaça kadar yatma vakti
Yoğun maç temposundan Avrupadaki futbolcular şikayetçi. Ters bir sonuç olursa bu sebepten olur diyorum. 100 kere oynasak 100ünü de kazanmamız gerekir ama bazen olmuyor. Dün mesela Atletico Madrid Benfica'dan 4 yedi. Yorgunluğun kesinlikle etkisi oluyor.
Manyaklığına hayranım kankamGörüyorum ve artiriyorum 4 ten az atarsak yıl başına kadar ban attiririm kendime.
yok yau ne fark etti ki?Yoğun maç temposundan Avrupadaki futbolcular şikayetçi. Ters bir sonuç olursa bu sebepten olur diyorum. 100 kere oynasak 100ünü de kazanmamız gerekir ama bazen olmuyor. Dün mesela Atletico Madrid Benfica'dan 4 yedi. Yorgunluğun kesinlikle etkisi oluyor.
rölanti oyuna bürüneceğim kişilikmaçı ilk 45'te bitirip 2. yarı kasımpaşa rezaletinden farklı olarak akıllı bi rölanti oyunuyla alanya maçına diri kalmaya bakmalıyız.
ya boş boş ağlıyolar anca bıraksınlar futbolu o zamanyok yau ne fark etti ki?
sadece 2 maç fazladan oynanacak grup aşamasında.
daha 2. haftalar yeni oynanıyor.
geçen seneden ne farkı var ki şu ana kadar?
Edep sen ne güzel şeysinölüm kalım meselesi
Önemli bir maçın RFS’ndeyiz…..