Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Davinson ve yunus çok iyiydi. Icardi, barış ve apo kötü. diğerleri ortalama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenemezdik bence.Şu takımı rotasyonla yenemez miydik? Rotasyon bu maçta olmaliydu
Mertens de çok kotuDavinson ve yunus çok iyiydi. Icardi, barış ve apo kötü. diğerleri ortalama.
Yediğimiz golü yiyecek Avrupa takımı bir ikidir. Amatörce. Rigas bile böyle yer mi meçhul.
Geçen maç herkes nelsona sövüyordu gerçekten forumu anlamak mümkün değilArtık Nelsson Sanchez ikilisine gecmeliyiz
Dun ayni golu Bayern Munih yedi. Abartmayalim.
Maci alip onumuze bakalim, ikinci yarida averaj yaparsak cok iyi, haricen iyi bir performans
adamalr 3 Ekim'i bayram ilan edecekler GS'ye gol attık diye...Alamıyoruz çünkü. Domine edebilecek kadar iyi takım görüntüsü vermedik bu maçta. Kopuk oynuyoruz, iştahsızlık var. Osimhen yokluğu etkili bence üstad.
Ben de onu anlamıyorum biraz hızlı baskılı oynadığımızda direk rakip kaleye gidiyoruz ama ilk yarının çoğunu kendi sahamızda durduğumuz yerde pas yaparak geçirdikIkinci yari biraz daha agresif ve direk hucum aksiyonlari icine girmeli takim.
Rakip asiri zayif. Bu takima normalde 4-5 atmaliyiz.
Bilmiyom artık kaanin pasları iyi bek bencede olmaz. Bende orta saha oynasın isterim ama apo beni sinirlerimi bozuyor. 1 tanede rakibe attı ceza sahası içinde topuKaan da çok kötü stoper. Kaan artık ortasaha veya sağbek bence
Attığımız bence ince iş ahbert, pas güzel kontrol güzel, yediğimiz golde ince iş yok ki, amatörlük var.Bizim attığımız 2. golü yediler işte tek pasla o daha kotuydu
aston bayern kadar iyi takım benceEkli dosyayı görüntüle 264723
rfs den mi yedi mesela.
sesin çıkmıyor dostumiy kg yok 2.5 alt gs 4.5 alt gelecek yani