⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Paşa maçı vibe'ı veriyor maç maalesef. Son dakika yenilen saçma gol yine, isteksiz oyun yine. Böyle olursa döner maç zaten.

Golde her iki stoper de hatalı ama Apo ya rakibi püskürtecek ya da çabuk dönecek. İkisini de yapamayınca sorun oluyor.

İcardi, Mertens'in yanına Barış ve Kaan eklendi taşınması gereken oyuncu olarak. Barış kayıp, Kaan yapması gereken pozisyon kaymalarından her defasında kaçıyor. Yedekte oynamaya hevesli oyuncular vardır herhalde.

İcardi ortalıkta yok, konsantrasyon sıfır, cidiyetsizlikten yenen gol, rahat çalım yememiz, basit pas hataları, az şut vb...
göstergeler bna utançverici maçları hatırlatıyor. Umarım hoca görüyordur.

Biliyorum evham yapıyor gibi görünüyorum ama bunları yaşadık birlikte

Bu oyun ciddiyetsizliği kaldırmıyor

İcardi nin bu hareketsizliği ilerde büyük sıkıntı çıkaracak bu şekilde çift forvet oyanayamayız

Şu adamı apo kerım yerıne almak lazım

Sahada Biraz Yunus ( O da 2-3 pozisyon zaten 2si gol) ağırlık koydu onun harici hickimse yarısı standardinda değil. Takim olarak kotuyuz yani. Mertens, Sara yok gibi, İcardi ter atma idmaninda, Barış kötü. Digerlerini saymiyorum zaten.. Jelerti de 11de beklerim açıkçası oynasin bari su maç. Kasimpasa macini kazansaydik su an batshuayi falan oynardi Okan hoca biraz tirsmis dogaldir bu takima da surpriz yaptirirsak sıkıntı

Aston Villa - Bayern Munih arasindaki kalite farki RFS ve bize denk nerdeyse. Biz rakip tirt oldugu icin 2 gol attik.

Yedigimiz golde cok sistemsel bir hata yoktu. Adam topu aldi, indirdi, iki pasta gol attilar. Cok aglayacak bir sey yok. Takim kazandigi surece umrumda degil. Bizimkiler iyi oyun icin cok acik bir sekilde buyuk rakiplere daha iyi konsantre oluyorlar.

Bu takım küçük takımlara karşı umursamazlığı beni kanser ediyor arkadaş. Başka takımlar 7 8 atar acımaz bizimkiler hazırlık maçı gibi takılıyor

Geri
Üst Alt