⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Okan beyin maç kazanabilmesi 100m Euroluk topçulara ihtiyacı var lütfen yönetim transfer yap hocamıza

Ben galatasaray tarihinde böyle bir rezillik görmedim. Bravo okan.

Eminim gs tarihinde bu kadar makasın açık olduğu hiçbir takıma karşı böyle bir sonuç alınmamıştır. Kasımpaşa maçı gibi 3 0dan çevrilen bi maç da en son 40 sene önce olmuş. Okan galiba bu sene rekorları tersten kırmaya çalışıyor

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başta yönetim gidecekti. Sonra hoca. Hatayı baştan yaptık. Çok moralim bozuk. Sövemiyorum bile

Hocaya 110 milyon tl ver. Oyunculara 4’er 5’er milyon euro dağıt. Forvet hattın 20 milyon euro kazansın ama sen Kasımpaşa’ya 3-0’dan, Letonya takımına 2-0’dan maç ver. Gerçekten birazcık onuru olan hoca istifa eder. Futbolcu da işini yapmıyorsa onu da yönetim postalar. Bunları yapacak yönetimi de kongre üyeleri postalar. Bir hareket gerek Galatasaray’a

Ceza yememek için kendimi zor tutuyorum, bu takımın ic sahadaki Alanya maçında ıslıklanmasi gerekiyor. Küfür edilmesi gerekiyor
Bjk maçından sonra ıslıklanmadı hiçbirşey olmaz bu saatten sonra fenerin yaşadığı sendromun aynısı.Eski gs eskide kalmış.Oraya giden taraftarda telefonunu çıkarıp 90dk maçı çekiyor.

İcardi ortalıkta yok, konsantrasyon sıfır, cidiyetsizlikten yenen gol, rahat çalım yememiz, basit pas hataları, az şut vb...
göstergeler bna utançverici maçları hatırlatıyor. Umarım hoca görüyordur.

Biliyorum evham yapıyor gibi görünüyorum ama bunları yaşadık birlikte

Bu oyun ciddiyetsizliği kaldırmıyor
Hiç şaşmıyor hiç

eskort getirirseniz
karı kız ayağına düşerseniz
bizi de rezil edersiniz

OSİMHEN takıma bir hava getirdi,olumsuz havayı dağıttı o olmayınca kel göründü yine....

Bekte kaan denilen adam olduğu sürece bu takım daha çok gol yer böyle. Oyunu çözdüğünü zanneden bir herif var kenarda.

İki maçtır 3-0 dan ve 2-0 dan maç verdik. Bu şerefsizliktir, ahlaksızlıktır

Paşa maçı vibe'ı veriyor maç maalesef. Son dakika yenilen saçma gol yine, isteksiz oyun yine. Böyle olursa döner maç zaten.
Zor değil görmek. Okan Buruk ile artık yollar ayrılmalı, bu kadar üst üste saçmalığa da burada tahammül gösterilmemeli. Super Kupa, YB, Paşa ve bu maç. Sezonun sonu iyi bitmez böyle çok dağılma yaşarız. Emekleri için teşekkür edilmeli, bir isim bulunur illa daha uyguna TD, zaten bu skorları öyle de alırız ligde.

Yazıp yazıp siliyorum Kasımpaşa maçında rotasyon yapıyorsan bu maç ne yapıp ne edip maçı kazanacaksın. Rezil oyun rezil yönetim yazıklar olsun.

Baştan sona rezalet.

Sahada yürüyen Mertens, Icardi

Kenarda sıçmalara doyamayan Okan efendi

Rezil ettiniz koskoca camiayı beceriksizler

Yönetiminden, hocasına kelle istiyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrarlıyorum okan buruk hoca felan değil geçen sezon kovulması lazımdı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt