Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.414
- 2.649
- 1.643
Okan beyin maç kazanabilmesi 100m Euroluk topçulara ihtiyacı var lütfen yönetim transfer yap hocamıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk maçından sonra ıslıklanmadı hiçbirşey olmaz bu saatten sonra fenerin yaşadığı sendromun aynısı.Eski gs eskide kalmış.Oraya giden taraftarda telefonunu çıkarıp 90dk maçı çekiyor.Ceza yememek için kendimi zor tutuyorum, bu takımın ic sahadaki Alanya maçında ıslıklanmasi gerekiyor. Küfür edilmesi gerekiyor
Hiç şaşmıyor hiçİcardi ortalıkta yok, konsantrasyon sıfır, cidiyetsizlikten yenen gol, rahat çalım yememiz, basit pas hataları, az şut vb...
göstergeler bna utançverici maçları hatırlatıyor. Umarım hoca görüyordur.
Biliyorum evham yapıyor gibi görünüyorum ama bunları yaşadık birlikte
Bu oyun ciddiyetsizliği kaldırmıyor
Zor değil görmek. Okan Buruk ile artık yollar ayrılmalı, bu kadar üst üste saçmalığa da burada tahammül gösterilmemeli. Super Kupa, YB, Paşa ve bu maç. Sezonun sonu iyi bitmez böyle çok dağılma yaşarız. Emekleri için teşekkür edilmeli, bir isim bulunur illa daha uyguna TD, zaten bu skorları öyle de alırız ligde.Paşa maçı vibe'ı veriyor maç maalesef. Son dakika yenilen saçma gol yine, isteksiz oyun yine. Böyle olursa döner maç zaten.
Bırak git şövalye seni tutan yok.Galatasaraylı olmaktan utanç duyacağımız bir gece
cidden bırakıyorum
ismi kartal olanla diyaloğa bile girmemBırak git şövalye seni tutan yok.