⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Alanya maçıyla ortalık yangın olur, Osimhen oynamazsa o maçı alma ihtimalimiz yok. Oyuncular bitik, okan hoca 12-13 topçuyla 6-7 maçtır oynuyor, yedek yok olanlarrada zaten güvenmiyor ve oynatmıyor, acayip bir kadro kurmuşuz tebrikler

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maç için rotasyon yaparak ligde iki puanı kaybetmek yetmedi, bu maçta da iki puanı verdi
Rigas’a da bu kadroyla çözüm bulamıyorsan kimi yeneceksin Avrupa’da?

Yav cidden kafayı yicem izahı olmayan şeyler yaşıyoruz. Bu takım maaş mı almıyor, oyuncuların derdi nedir?

Oynamıyor lan bunlar. 2-0 3-0 öne geçtiğinde maçı bırakan takım mı olur.
Her kaybedilen puandan sonra basın toplantısında futbolcuları suçlar basının önüne atarsan topçulardan bu muameleyi görmen normal.

En nefret ettiğim maç türü ne idüğü belirsiz olan rakiplere karşı oynadığımız maçlardır. Tarihte şu şekil rezil skorlar aldığımız bir ton maç var.
2-0 dan sonra maç bitti moduna girdi bazı futbolcular.
5-0 önde bile olsan 6 yı atmaya çalışacaksın.Yoksa köy takımına bile madara olursun.

Yine anti okanistler pusularından çıktılar. Hocayı size yedirmeyiz beyler. . Bildiğiniz başka bir hoca varsa yazın da tartışalım.

Üzücü olan Okan Hoca ile 3. dönemi girdik ve cok fazla kadro yu kurcalamama miza ragmen oturmus kadromus yok. Biktim bunu demekten ama ne oynadigimizi da bilmiyoruz. Plan bisey yapiyorsak bu o gün icin sirf isliyor. Yarini düsünmüyoruz.
Lig de bir sonraki macta kime oynuyoruz bilmiyorum ama biz cikip takir takir oynayayip 5 atsak ne fayda. Ha elbet seviniriz mutlu oluruz ama ondan sonra tekrar uefa macina cikip rezil olacaksak birakalim bu isleri.

Bu maç sadece hoca üzerinden açıklanacak bir maç değil. Bu maç bu takımda başka sorunların olduğunu düşünüyorum. Bu seneden umudum falan kalmadı. Oyuncular hocayı mı yiyor? Başka problemler mi var? Bilmiyorum. Hoca da forma adaletinin A'sı kalmamış. Bu maçta İcardi- Barış neden çıkmaz maç boyu 9 kişi oynadık resmen. Kasımpaşa maçından sonra cezalandırılması gereken Kerem D. hala oyuna giriyor soksana oyuna Jelert'i hızlı oyuncu işte bu tarz sahalara alışık Kaan'ı da orta sahaya çek o da yok. Takıma tüm ümidimi kaybetmem kötü oyun falan değil ilk önce oyuncuların çoğunda hissettiğim sanki zorla oynuyorlarmış hissi bir diğeri de Okan hocanın geçtiğimiz senelerde en çok taktir ettiğin forma adaletinin A'sının bile artık olmaması seneye de böyle başlamıştı ama sonra tekrar dedik acaba kafası rahatlayınca forma adaletini tekrar sağlayacak gibi oldu Yunus ile fana ama yok yine sene başına döndü. Kısaca bu maç oyunculardaki isteksizlik, zoraki oynama halleri, hocadaki adaletsizlik ve ciddiyetsizlik bana havlu attırdı.

başta okan olmak üzere metens kerem demirbay berkan abdülkerim ve hatta icardi gitmediği sürece biz böyle daha çok skor görürüz.Benim için bu sene birtti.Bu okanın başında olduğu bu rezil takımı izlemem daha arada maçkolikten bakarım sonuca o kadar.İçimdeki futbol aşkını öldürdün bravo okan.İnşallah biran önce kovularak gidersin

bazı maçlar vardır istediğin kadar taktik o bu olsun
topçu oynamadan alamazsın
bunlar oynamadılar yürüdüler normal sonuç

icardi mertens bu iki oyuncuya çözüm bulunmalı ya skoru aldıktan sonra oyundan erken çıkacaklar yada sonradan girecekler rigas'a karşı fizik üstünlük kuramıyosan bi sıkıntı vardır barış'ta da acayip bi düşüş var noldu bu adama anlamıyorum

Gözünüzü açın biraz
Mertens Sara’ya top falan vermez, tek derdi bırakacağım dediği halde 1 yıl daha ballı maaş alabilmek
Bunun için de asist-gol yapması lazım
Hoca da hiçbir oyuncuya topları şu kullanacak diyemez, hiçbir şey diyemeyen hoca bunu mu diyecek

Neyi iyi oynadık yav. İki maçta da defansif olarak takım hem şanslıydı hemde böyle gel de at demedi.

Ne yapalım sakat adama kas eklemesi mi yapalım sahaya koyalım.
Mantıklı şeyler yazın. Elinde icardi varsa icardilik oynarsın.
Kasımpaşa maçında da osimhen oynuyordu sakatlandı. 3-0 olmuş maçta diğeri 2-0 olmuş maçta embesilce hurra atak yapıp goller yiyince forvete mi bok atalım. Bunun tehditle falan da alakası yok. İstersen osimheni getir 7 kişiye karşı tek oynatıyorsun adamı.
Mertens orta sahaya geliyor kanatlardan birisi zaten orta sahada boğuşuyor.

Oyun planı leş. Her adamdan osimhen mi çıkaralım?
Elinde İcardi var ve formsuzsa kesersin, en azından 70 de falan çıkarırsın. Adam maç boyu sahada kaldı inanamadım ya. Okan Buruk'un en büyük imtihanı bu sezon İcardi olur benden söylemesi. Ve kuvvetle muhtemel İcardi yüzünden kovulacak buraya yazıyorum.

Kasımpaşa maçından sonra bu tür maçları çok göreceğimizi yazmıştım, daha 5 gün geçti ve gördük,hem de bu kadar zayıf bi takıma karşı.

Ya gerçekten yenmek berabere kalmak umrumda değil de maç ilk başladığı anda bu takımın maçı kazanamayacağı belliydi. Yunus Akgün haricinde ben bu takıma diş geçiririm bunlardan daha çok maçı kazanmayı hak ediyorum diyen 1 tane oyuncumuz yoktu

Resmen RFS denilen takıma diş geçiremedik
Uyusuk uyusuk top oynuyoruz. Bi yunusun ayagina bakiyoruz önde. Osimhen olunca yunusla beraber duman ediyoruz karsi tarafi. Ama yok iste adam sakatlandi.

Geri
Üst Alt