⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

bu sene 2 ayda yaşamadığımız rezillik kalmadı.Rekor kırdık rezillik yaşamada.bakalım daha neler olacak.

Vallahi keşke geçen sezon şampiyon olmasaymışız.

ne süper kupa rezilliğini yaşardık ne Young Boys rezilliğini. Haram oldu şampiyonluk.

şampiyon olamadık diye kadroya takviyeler zamanında yapılırdı bu duruma düşmezdik. Okan da giderdi zaten.

Ve yine kazandığımız maçlarda bile dedik ki bırakın sara mara güzellemesini, bırakan hocaya sihirbaz muamelesini. Orta saha yetersiz, hoca yetersiz, takım yetersiz. Malesef görüyoruz. Bu takım kırılgan, bu takımdan her skordan maç verebilir.

Yine anti okanistler pusularından çıktılar. Hocayı size yedirmeyiz beyler. . Bildiğiniz başka bir hoca varsa yazın da tartışalım.
neyini yedirmicen? koskoca takimi rezil etti 10 milyonluk takimi yenemiyo rigadan 1 puan almak icin hocaya gerek yok derhal istifa etmeli. bugun itibariyle okan bende bitti

Yazıp yazıp siliyorum. Ne desek boş.
Kasımpaşa maçında çok sinirlenmiştim ama artık öyle maçları bu sezon daha çok yaşayacağımızı bugün kesinlikle anladım.
Sezon başından beri en az 5 tane rezil sonuç aldık ama değişen birşey yok.
3-4 futbolcu dışında hepsi berbat durumdaysa bunun sorumlusu belli.
Bu yönetim gitmeden zaten başarı beklemiyorum zaten.
Alanya maçında puan kaybına hazırladım kendimi bile. Nasılsa bahaneler de hazır.

1727981837808.webp

Şimdi değisle ne zaman hocam??

Ya gerçekten Osimhen saçma sapan bir şekilde transfer edilmiş olmasa gerçekten bu sene rezaleti yaşayacağımız sezon olurdu
Icardiden alacagimizi aldik. Bundan sonra cok verimli olacagini sanmiyorum. Bikere oyun icinde hic yok. Osimhen olunca farkli oynuyoruz.

Son düzenleme:
Yazık çok yazık,pozitif bir durum yok yazabileceğimiz.

okan takımda mertens ve icardi kadar ağırlığı yok.Aslında hoca olsa bu mertensin yerinde sarayı oynatır bekan tor ortasahası yapar mertensi son 10 dakika falan oyuna alır ama işte hoca olsa yapardı bunları

Derbi macinda Muslera'yi zorlayan Oosterwolde'nin pozisyonu disinda pozisyon olmadi, dogruya dogru. Ha bir de mac bitmek uzereyken Nesyri'nin kale dibinde kacirdigi var ama galibiyeti etkilemezdi. Ayrica icinde penalti xG'si de var. Kisacasi hocayi elestirmek icin yanlis mac.

Kasimpasa, RFS, YB ve bjk maclari uzerinden yurumeni tavsiye ederim.

Bu kadar xG vermiş olmamız savunmamızın SoS verdiğini gösteriyor. Hoca müdahale etmeyecek de ben mi edeceğim?

Valla kimse bakmasın ben hocayla beraber sanchez ve Yunus haric bütün takımı yerim bugün. Koşmayan Galatasaray armasını taşıyan bütün topculara söverim. Allah kahretsin. Bu sadece hoca ile aciklanacak bir durum değil. Topa bile ağır ağır dokundular. Bir ara top bir adam diger adama yürüyerek gidiyordu. Kimse kusura bakmasın başka seyler var. Maaş alamiyorsaniz çıkın konuşun. Kimse maç satamaz. Maç satani ben satarım

paşa maçını unutturu derken sinir katasayımı x4ldi şu maç

herkese iyi akşamlar.

Kaanı hala orta saha yerine bek oynatan, barışın sadece boğuşması üzerine rakibin yerleşmesine bir çare bulamayan ve sürekli atak yememize sebep olan, izleyen adamın bu takımda çok bir yeri yok.

Kusura bakmayın oyuncu fala da boklamayın.
Topu kaldıramayan mertens her dura topun başına gidiyor sara yancısı gibi bakıyor herif. Bak bunu ta 4 hafta önce söyledim böyle böyle adamları uzaklaştırırsın bana ne ben mi sorumluluk alacağım her topa kuşan mertens alsın der çeker adam kendini.

Abdülkerim her maç rakip saha ortasında, Sanchez sürekli orta sahayı geçmiş duruda. Kaan sağ çizgide ceza sahası cizgisine paralel. Olm zaten adamlara gel buradan atak yap diyorsun. Kaanı Max çıkaracağın yer bellidir.

Vakit kaybetmeye gerek yok. Bu takımı yönetemeyen adma kovulmalı

Kasımpaşa maçından sonra bu maç beni pek üzmedi açıkçası o maçtan kötüsü zor bu sezon. Şu Alanya maçını alıp araya girsinler bari ligde ve Avrupa'da 1 beraberlik bozmaz.

Kafamda sezon bitmiştir. Ocak ayına sağ çıkarsak bir ihtimal. Bu kadar gol yiyen takımdan bir halt olmaz. FB ve paok maçları dışında koca bir hiçiz. Ki onlarda da bir sürü pozizyon verdik

Geri
Üst Alt