⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Takımı icardi ve mertens yönetiyor, hoca nın otoritesi falan yok..

İcardi paşam pazar uçaktaydı salı geldi sanırım.. Çarşamba yol perşembe ilk11

Yanlis mac. Dedigim maclari konus cok istiyorsan. Oralarda bayagi malzeme var. Deplasman derbisinde Muslera'yi neredeyse zorlamamislar, gidiyorsun hala o maci yaziyorsun.

Kasımpaşa maçı 3-3 bitti malum, verdiğimiz xG 2.24 Fenere kaçtı 3.5

Kasımpaşa maçı aslında şanslı olamadığımız durumu gösteriyor. Her rakibe bu kadar fırsat yani xG vererek ligi bitiremezsin. Kazandığımız maçlardan sonra eğer ders çıkarılmazsa böyle devam eder.

Sara 10 oynatıp Efe Tor merkezi yapsa varya takım yemin ediyorum bak daha iyi oynar ama nerde deneyecek hoca

küfür edeceğim küfür en sonunda

golden önce burada bas bas bağırdım kaan maçı satıyor diye!

göremiyor bu adam hiçbirşeyi

anca iş işden geçtikden sonra görüyor!
Yanındakiler de bostan korkuluğu güya istatistik ekibi var. Sahaya baktığında nerenin aksadığını koca ekip göremiyor.

Kendi kendimize güldürüyoruz.

Bikere cok saglam bi holding 6 lazim o olmayinca her mac orta sahada zorlaniriz. Torreira iyi güzel ama avrupada her fizikli takima karsi zorlaniyor. Mertensden sonra 10 noda yunus oynayabilir. Sallai baris kanat, sag bek zaten sart. Birde kaleci isi var.

Mertens'in 85 dakika, Barış Alper'in 90 dakika sahada kaldığı maçta bizim takım için 1 gram üzülmedim açıkçası rakip için üzüldüm galibiyeti kaçırdılar.

Oyuncular dökülüyor, hoca izliyor, hoca takımı hazırlamıyor, forma adaleti kaybolmuş.

Mücadele etmezsen rakip zayıf da olsa olmaz. Takım taktik de çalışmıyor muhtemelen.

Bu skorlar şampiyonluk gitti skorları bu arada
Kasımpaşa maşında da yazdım
Bence tarftar da sinmeye başladı

Adamlar bir teknik direktör bozuntusu sayesinde Avrupa maçlarında tarihlerindeki ilk puanı bizden aldılar

Okan hoca transfer döneminde çok büyük hatalar yaptı, bu takımın en büyük eksiği merkez orta saha ve en az transferin olduğu yer de her sene aynı.

Yaptığımız transferlerden bir kısmından verim alıp, diğerlerini çöp yerine koyarcasına gönderiyoruz ve değer düşünüyoruz. Bu kafayla ligde ve Avrupa'da işimiz çok zor
Bir tane 6 numara almalıydık. Oyunu tutamıyoruz hiç bir maçta, torera yorgun olunca ortasaha bitiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt