⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Bu sorun bu senenin sorunu değil ki yav geçen sene de aynıydık çıktı daha, kerem, ziyeceh maç kurtardı. 40 metreden adam gol attı okan buruk dahi hoca oldu.
Değildik böyle. 135 dk dir ben Galatasaray değil arkadaslarimin hali saha macini izliyor gibiyim. Eli belinde herkes yürüyor. Topu diğerine oylesine atıyor ne bok yerse yesin diye. Ne verkac var ne araya kacma var ne mucadele var ne takim arkadaşlarıyla konusma var. Armut piş ağzıma düş diye bekliyor herkes. Ben böyle bir Galatasaray görmedim hiç

Gerçekten öyle bir maçtı ki İcardi ve Mertens tamamen takımın geri kalanından kopuk ikisi kendi başına saha çıkmış gibi

Ya rakibin şu 9 numarasıyla 17 numarası bizim kaleyi İcardi ve Mertens 'den daha çok tehdit ettiler
Zaten top getiremiyorsun ki Osimhen olunca şişir atletizm ile yıkıp geçsin kadıköy'de ilk 20 dakikada Mertens'e bir bakılsa neden böyleyizin az çok cevabı orada neredeyse tüm ortadaki topları rakibe kaptırdı hep kontra yedik.

En büyük hatamız duygusallık yapmayıp Rafa gibi adamı alacaktık, Mertens'i yollayacaktık maliyetine filan bakılmazdı.

Olayın teknik taktikle alakası yok bunu derken hocanın suçu yok demiyorum.
Bu takım mücadele etmiyor.
İki macta mücadele ettiler sert oynadılar onlarda da kazandık paok ve fener ama oyunu hep rolantide götürmek istiyorlar.
Günümüz futbolunda öyle dünya yok ya yok hareket olmadan koşmadan kazanamazsın.
Mücadele etmezsen 3-0 dan da maç döner 5-0 dan maç döner

300 milyonluk takım olarak 10 milyonluk takımla yapacağımız maç için 30 milyonluk kasımpaşa maçında takımın yarısını oynatmayıp 3-0 dan 3-3 ile 2 puan verdik. sonra 10 milyonluk takıma tam kadro çıkıp 2-0 da 2-2 ile 2 puan daha verdik.

Komedi resmen

İki macta mücadele ettiler sert oynadılar onlarda da kazandık paok ve fener ama oyunu hep rolantide götürmek istiyorlar.
İşte o zaman daha büyük skandal eğer bunu görüyorsa 85 dakika Mertens, 90 dakika Barış'a sabretmemesi lazım.

Zaten top getiremiyorsun ki Osimhen olunca şişir atletizm ile yıkıp geçsin kadıköy'de ilk 20 dakikada Mertens'e bir bakılsa neden böyleyizin az çok cevabı orada neredeyse tüm ortadaki topları rakibe kaptırdı hep kontra yedik.

En büyük hatamız duygusallık yapmayıp Rafa gibi adamı alacaktık, Mertens'i yollayacaktık maliyetine filan bakılmazdı.
Ya oyun içinde zaten safi zarar ziyan Mertens bu sezon başladığından beri, ortada diyebileceğimiz her pozisyonda rakip topu alıp devam ediyor Mertens'e karşı

Haydi bunu geçtim sahadaki tüm o kötü hali yokmuş gibi her duran topun başına geçip tüm pozisyonların içine ediyor da sinir krizi geçiyorum ekran başında

Ya oyun içinde zaten safi zarar ziyan Mertens bu sezon başladığından beri, ortada diyebileceğimiz her pozisyonda rakip topu alıp devam ediyor Mertens'e karşı

Haydi bunu geçtim sahadaki tüm o kötü hali yokmuş gibi her duran topun başına geçip tüm pozisyonların içine ediyor da sinir krizi geçiyorum ekran başında
Mücadele etmeden maç kazanmazsın Prag, Young Boys, Molde, Zalgris vs hepsinde kötü futbol vardı dönüp bu maçlarda neden böyleyiz demiyorsak sorun ciddi manada hocadadır.

Eğer sahadakini görüp müdahale etmiyorsa oyuncuların kuklası olduysa ona da yazıklar olsun.

Fizikli ve atletik Kasımpaşa bile içimizden geçti geçen senede içimizden geçti bu takım tempo yapamazsa kaybediyor temposuz oyuncuların artık dünya futbolunda yeri dahi yok.

Kaan koşamaz çünkü sağ bek değil halen ısrarla oynatıyoruz, Barış inanılmaz formsuz, takımda elle tutulur 4-5 adam var onlarda diğerlerini sırtında taşımaktan koşacak halleri kalmıyor.

İcardi, mertens 9 kişiyiz
Kaan git-gel bek değil ama taktik onu emrediyor, dolayısıyla yorulunca oluyoruz 8 kişi
6 no’suz iki adet 8’le oynuyoruz, bu da geçişlerde zaaf
Stoperin öne çıkıp 6 no gibi kapatması lazım, geçildiği veya sektirdiği an rakip kalecimizle karşı karşıya
Davinson olmadığında Abdül, Nelson zaten yapamıyor bunu

Öne geçsek bile telaşlı atak oyunundan vazgeçmiyoruz, alan kapatalım diyemiyoruz
Takım önde yakalanıp kontra yemeye devam ediyoruz
Kpntra yemesek bile 8 nolar hala ortasahada rakibin peşinden koşar vaziyette oluyoruz hep
Rakibin karşısında sadece stoperler oluyor
12 kişiye izin verilse 3 ortasaha yapabilirdik belki ama bu sefer de atak organizasyon bilmediğimiz için ileride sayı çokluğu yapamayıp hiç gol atamayız

Acımızı bşraz olsun hafifleten gol haberleri gelmeye başladı en azından 😵‍💫😊

Mücadele etmeden maç kazanmazsın Prag, Young Boys, Molde, Zalgris vs hepsinde kötü futbol vardı dönüp bu maçlarda neden böyleyiz demiyorsak sorun ciddi manada hocadadır.

Eğer sahadakini görüp müdahale etmiyorsa oyuncuların kuklası olduysa ona da yazıklar olsun.

Fizikli ve atletik Kasımpaşa bile içimizden geçti geçen senede içimizden geçti bu takım tempo yapamazsa kaybediyor temposuz oyuncuların artık dünya futbolunda yeri dahi yok.
Tüm bu maçların ortak noktası sanırım İcardi ve Mertens ikilisiyle çıktığımız maçlar gol attılar ettiler filan da sahada rakip 11 kişiyle mücadele ederken biz 9 kişiyle oynamaya çalışıyoruz

Ben iddialıyım Paok ve Fenerbahçe maçına da İcardi & Mertens ikilisi başlasaydı yine kazanamazdı bu takım

Biz takımlarımızı fazla abartıyoruz, bundesliga da ilk 5 e zor girer 3 büyükler de....

Bizim yaşadığımız sendrom da bu.. Bayern ile kafa kafaya oynadık, ondan aşağı seviyedeki çoğu takım bizi ezdi..

Tüm bu maçların ortak noktası sanırım İcardi ve Mertens ikilisiyle çıktığımız maçlar gol attılar ettiler filan da sahada rakip 11 kişiyle mücadele ederken biz 9 kişiyle oynamaya çalışıyoruz

Ben iddialıyım Paok ve Fenerbahçe maçına da İcardi & Mertens ikilisi başlasaydı yine kazanamazdı bu takım
Mesela ben Mertens'in şu maçı aldırdı diyebileceğimiz hiçbir büyük maç ya da Avrupa performansı hatırlamıyorum.

Sara yeni geldi o bile Kadıköy'de çatır çatır oynayıp oyuna etki etti şimdi çıkarlar Mertens düşmanı derler ama gerçek anlamda fiziksel olarak ciddi eziliyor.

Bu düzende tüm takıma sövülür çünkü 11-9 maç oynanılmaz.

Fenere güya laf sokuyorduk "köy takımlarına karşı puan topluyorsunuz" diye. İşte bunlar bize onların haklı olduğunu gösterdi zimbru diyorduk bu takım zimbruyu yenebilir mi?
Bu gamsizlara Galatasaray'in lakabını Avrupa fatihi olduğunu anlatsın

Mesela ben Mertens'in şu maçı aldırdı diyebileceğimiz hiçbir büyük maç ya da Avrupa performansı hatırlamıyorum.

Sara yeni geldi o bile Kadıköy'de çatır çatır oynayıp oyuna etki etti şimdi çıkarlar Mertens düşmanı derler ama gerçek anlamda fiziksel olarak ciddi eziliyor.

Bu düzende tüm takıma sövülür çünkü 11-9 maç oynanılmaz.
Çıkıp gol attığı asist yaptığı olmuştur elbet ama fiziksel mücadelenin yüksek geçeceği belli tüm Avrupa ve Derbi maçlarında Mertens batırıyor

Neden kazanabileceğimizin düsunuldügü maçlari kazanamiyoruz? Futbolcular mac mi seçiyor?

3-0'dan maç veriyoruz yetmiyor 2 pas yapamayan takıma 2-0'dan maç veriyoruz ikisinin özelliği mücadele etmeleri bizdeyse tam tersi...

Renktaş bence olay tamamen teknik taktikle alakalı
Taktik olsa 2-0 olunca bu topçuların ölüsü bırak gol yemeyi ceza sahasına sokmaz, top göstermez
Ama senin taktiğin skor ne oursa olsun beklerin önde, ortasahan eksik, 6 numaran yok ve iki 8’le oynayıp ortasahada rakip peşinde koşuyorsun, stoperin 6’yı kapatmak için öne çıkıyor ve rakip geçerse kalecinle karşı karşıya kalıyor, 10 kişi kapanmış takıma tek bir kanat-bek sıfıra inme organizasyonu yapmayıp çaprazdan muz orta kesiyorsun, tek bir çalışılmış korner duran top organizasyonum yok hepsini ön direğe rakibe atıyorsun, kanadın zorlayarak kenardan içeri top atıyor 3 forvetin hiçbiri ön direğe koşu atmıyor
Bunlar çalışılmış olsa yapmayanı alırsın oyundan
Bildiğin taktik falan yok işte

Geri
Üst Alt