Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.860
- 1.896
- 2.248
Bu takım son oynadığı 4 maçta 7 gol yedi, bu ortalamayla avrupa yı zaten geçtim şampiyon falan da olunmaz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değildik böyle. 135 dk dir ben Galatasaray değil arkadaslarimin hali saha macini izliyor gibiyim. Eli belinde herkes yürüyor. Topu diğerine oylesine atıyor ne bok yerse yesin diye. Ne verkac var ne araya kacma var ne mucadele var ne takim arkadaşlarıyla konusma var. Armut piş ağzıma düş diye bekliyor herkes. Ben böyle bir Galatasaray görmedim hiçBu sorun bu senenin sorunu değil ki yav geçen sene de aynıydık çıktı daha, kerem, ziyeceh maç kurtardı. 40 metreden adam gol attı okan buruk dahi hoca oldu.
Zaten top getiremiyorsun ki Osimhen olunca şişir atletizm ile yıkıp geçsin kadıköy'de ilk 20 dakikada Mertens'e bir bakılsa neden böyleyizin az çok cevabı orada neredeyse tüm ortadaki topları rakibe kaptırdı hep kontra yedik.Gerçekten öyle bir maçtı ki İcardi ve Mertens tamamen takımın geri kalanından kopuk ikisi kendi başına saha çıkmış gibi
Ya rakibin şu 9 numarasıyla 17 numarası bizim kaleyi İcardi ve Mertens 'den daha çok tehdit ettiler
İşte o zaman daha büyük skandal eğer bunu görüyorsa 85 dakika Mertens, 90 dakika Barış'a sabretmemesi lazım.Olayın teknik taktikle alakası yok bunu derken hocanın suçu yok demiyorum.
Bu takım mücadele etmiyor.
İki macta mücadele ettiler sert oynadılar onlarda da kazandık paok ve fener ama oyunu hep rolantide götürmek istiyorlar.
Günümüz futbolunda öyle dünya yok ya yok hareket olmadan koşmadan kazanamazsın.
Mücadele etmezsen 3-0 dan da maç döner 5-0 dan maç döner
Ya oyun içinde zaten safi zarar ziyan Mertens bu sezon başladığından beri, ortada diyebileceğimiz her pozisyonda rakip topu alıp devam ediyor Mertens'e karşıZaten top getiremiyorsun ki Osimhen olunca şişir atletizm ile yıkıp geçsin kadıköy'de ilk 20 dakikada Mertens'e bir bakılsa neden böyleyizin az çok cevabı orada neredeyse tüm ortadaki topları rakibe kaptırdı hep kontra yedik.
En büyük hatamız duygusallık yapmayıp Rafa gibi adamı alacaktık, Mertens'i yollayacaktık maliyetine filan bakılmazdı.
Mücadele etmeden maç kazanmazsın Prag, Young Boys, Molde, Zalgris vs hepsinde kötü futbol vardı dönüp bu maçlarda neden böyleyiz demiyorsak sorun ciddi manada hocadadır.Ya oyun içinde zaten safi zarar ziyan Mertens bu sezon başladığından beri, ortada diyebileceğimiz her pozisyonda rakip topu alıp devam ediyor Mertens'e karşı
Haydi bunu geçtim sahadaki tüm o kötü hali yokmuş gibi her duran topun başına geçip tüm pozisyonların içine ediyor da sinir krizi geçiyorum ekran başında
Kaan koşamaz çünkü sağ bek değil halen ısrarla oynatıyoruz, Barış inanılmaz formsuz, takımda elle tutulur 4-5 adam var onlarda diğerlerini sırtında taşımaktan koşacak halleri kalmıyor.
Kesinlikle ama skandalın daha büyüğü şu bunların arkasında ki oyuncularda aynı zihniyette şuan formayı isteyen tek oyuncu yunusİşte o zaman daha büyük skandal eğer bunu görüyorsa 85 dakika Mertens, 90 dakika Barış'a sabretmemesi lazım.
Tüm bu maçların ortak noktası sanırım İcardi ve Mertens ikilisiyle çıktığımız maçlar gol attılar ettiler filan da sahada rakip 11 kişiyle mücadele ederken biz 9 kişiyle oynamaya çalışıyoruzMücadele etmeden maç kazanmazsın Prag, Young Boys, Molde, Zalgris vs hepsinde kötü futbol vardı dönüp bu maçlarda neden böyleyiz demiyorsak sorun ciddi manada hocadadır.
Eğer sahadakini görüp müdahale etmiyorsa oyuncuların kuklası olduysa ona da yazıklar olsun.
Fizikli ve atletik Kasımpaşa bile içimizden geçti geçen senede içimizden geçti bu takım tempo yapamazsa kaybediyor temposuz oyuncuların artık dünya futbolunda yeri dahi yok.
Mesela ben Mertens'in şu maçı aldırdı diyebileceğimiz hiçbir büyük maç ya da Avrupa performansı hatırlamıyorum.Tüm bu maçların ortak noktası sanırım İcardi ve Mertens ikilisiyle çıktığımız maçlar gol attılar ettiler filan da sahada rakip 11 kişiyle mücadele ederken biz 9 kişiyle oynamaya çalışıyoruz
Ben iddialıyım Paok ve Fenerbahçe maçına da İcardi & Mertens ikilisi başlasaydı yine kazanamazdı bu takım
Çıkıp gol attığı asist yaptığı olmuştur elbet ama fiziksel mücadelenin yüksek geçeceği belli tüm Avrupa ve Derbi maçlarında Mertens batırıyorMesela ben Mertens'in şu maçı aldırdı diyebileceğimiz hiçbir büyük maç ya da Avrupa performansı hatırlamıyorum.
Sara yeni geldi o bile Kadıköy'de çatır çatır oynayıp oyuna etki etti şimdi çıkarlar Mertens düşmanı derler ama gerçek anlamda fiziksel olarak ciddi eziliyor.
Bu düzende tüm takıma sövülür çünkü 11-9 maç oynanılmaz.
Olayın teknik taktikle alakası yok bunu derken hocanın suçu yok demiyorum.
Bu takım mücadele etmiyor.
İki macta mücadele ettiler sert oynadılar onlarda da kazandık paok ve fener ama oyunu hep rolantide götürmek istiyorlar.
Günümüz futbolunda öyle dünya yok ya yok hareket olmadan koşmadan kazanamazsın.
Mücadele etmezsen 3-0 dan da maç döner 5-0 dan maç döner