⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

İşin daha acı tarafı, 2-2 olduğunda çok fazla zaman vardı ve biz tehlike yaratamadık.

Bi adam bütün görüntüyü nasil degistirebiliyor. Ins. Osi’nin sakatligi uzun sürmez.

Bana bir kişi bu takim neden kosmuyor çıkıp anlatsin. Kosmak taktikle alakalı değil sonuçta

Rumen takımının 70 dakikada 4 attığı takıma 2-0'dan maç veriliyorsa yönetim bazında sorun ararım

Renktas ön direkteki adami gecmiyorki ortalar. Birde yanlis kararlar veriliyor , sacma bir sekilde yerden atiliyor vs
Valla Mertens ağam topu kimseye bırakmıyor ki. Zaten barışta orta açacak ayak yok. Mertens topu yerden kaldıramıyor. Takımda en iyi orta açan adam Savunmanın göbeğinde oynuyor

Kasimpasa macindan sonra su mactaki.üzüntüm kiyasla yüzde 1 filan

Normalde bir büyük takım 30 dakikada skoru 2-0 'a 3-0'a filan getirince rakibi oyundan düşürür. Maçın geri kalanını nasıl tamamlamak istiyorsa öyle tamamlar biz 2-0 3-0 'ı filan bulduğumuz anda gol yiyip rakibi oyuna ortak ediyoruz

bundan sonra kalan lig maclarin hepsini alsin gozumde kiymeti yok izlemicem daha super ligi zaten. 300 milyonluk takim koy takimini yenemedi. avrupa fatihiymis :) he yavrum aynen.

Icardi zaten o tip oyuncu değil 10 kişiyle ekstra oynamak zorundayız bir de orta sahada Mertens hayalet modu açmışken 1 eksik kalıncada takım kaldırmıyor.
Gerçekten öyle bir maçtı ki İcardi ve Mertens tamamen takımın geri kalanından kopuk ikisi kendi başına saha çıkmış gibi

Ya rakibin şu 9 numarasıyla 17 numarası bizim kaleyi İcardi ve Mertens 'den daha çok tehdit ettiler

Aylardır yazıyoruz adam aylardır göremiyor acaba ne izliyor bu adam ben anlamıyorum. Ya hangi Avrupa takımı bu kadar kosmayan adamı kaldırabilir. Bari 3 lü orta saha çık diyoruz. Yok ne onu yapabiliyorsun ne diğerini sen nesin bu takımda ne işe yararsin
Eski futbol yok artık koşmayan mücadele etmeyen takım kaybeder.

Geri
Üst Alt