Bu takım sabah akşam gol yiyor rakip kim olursa olsun
Büyük sıkıntı
Apo dan nefret ediyorum ayrıca
Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk
Büyük sıkıntı
Apo dan nefret ediyorum ayrıca
Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk
Yediğimiz gollerin forvetle yada dizilişle alakası yok ki. Tamamen bireysel aptallıkların kurbanı oluyoruz ısrarla.Aynen öyle, çift forvet çıktığımız 3 maçta 3er golden 9 gol yedik. Hocam mesajı aldımı bilmem.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ikinci yari oyun olarak ezildin adamlar son saniye golu atsa gitti macSenin için galibiyet sayılmaması ne demek böyle komik bir yorum görmedim
Bi de taraftarsınız
Hazırlık kampından beri, bu seviyede bukadar bireysel hata olmamalı. Bence normal değil.hepsi bireysel
Anadolu takımlarında biraz özgüven olsa her maç işkence olur.Ligimiz çok kalitesiz kendimizi bir şey sanıyoruz. Gerçekler avrupada ortaya çıkıyor. Kolay rakipler, rahat bir fikstür ama oyun ortada. Özellikle savunma anlamında çok kötüyüz.
AL'de ciddiye alacagimiz iki mac var, Tottenham ve Ajax maclari. Digerleri laubali gecer.Takım 3'lü oynadığı için yenilmedi bugün. Mesele taktiksel değil bireysel. Adamlar laubali bir kere. Maç cepte dedikleri an herkes vitesi 1'e düşürdü yine.
Banada öyle geliyor. 2 fark olunca herkes topla gereğinden fazla oynuyor bence.Laubalilik
Apo kaan mertens icardi saldı 3-0 olunca laubalice hareketler
Paok ve kopenhag maçlarında 1 gol yedikBu arada Okan hoca ile Avrupa'da 2 gol altı yediğimiz maç var mı? Gerçekten kötü bir tablo, laubalilik işini bir şekilde çözmemiz lazım, Abdülkerim orada o topu nasıl çıkaramaz mesela...
Kamera ne zaman yakin cekim yapsa hep siritiyor.Abdülkerim müthiş laubali bir herf önüne demirbay da gelince tamamlanıyor
Yunus un yerinde jakops mertens yerine Yunus geçince çok iyi hale gelir bu sistem.oyun aklı olarak ise keşke jelert iyi çıksaydı barış yerine iyi bir sağ kanat bek olsaydı .barış hem kendini hem takımı yoruyorİyi oynadık ben bu 3-1-4-2 işini sevdim. Yenilen ilk gol can sıkıcı idi onun dışında geriye kalan goller tamamen bireysel, akan oyundan bir gol yedik sadece.