⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Aynen öyle, çift forvet çıktığımız 3 maçta 3er golden 9 gol yedik. Hocam mesajı aldımı bilmem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yediğimiz gollerin forvetle yada dizilişle alakası yok ki. Tamamen bireysel aptallıkların kurbanı oluyoruz ısrarla.
Forvet golünü atıyor pozisyona giriyor yaratıyor defansın 1 görevi ne abi topu uzaklaştırmak değil mi adamlar topu uzaklaştıramıyor, istersen tüm forveti çıkarıp nerede defans var oyuna al ki maçta görüyoruz herifler ısrarla gol yemek için çabalıyor.

k.paşa maçı ile farkı şu

o maçta 3-0 olurken de kötüydük

bugün özellikle hücumda iyi gidiyordu takım

sonra çöküş yaşadık. hatta 3-3 oluyordu neredeyse. adam müsait pozisyonda dışarıya vurdu.

ama 4. gol öncesi biraz toparlanma oldu. oyunu tutabildik. yunus da maçı bitirmiş gibiydi

sonra yine gol yemeyi başardık maalesef

bugün kurtardık ama rakibin atak yapmasına bu kadar kolay izin veren yapımızla sıkıntılar yine olur.

Valla katılmıyorum çoğunuza, bu takım bu kadro bagirta bagirta 3lu oynar. Problem başka yerde. 3lude değil. Ki o problemlerde kimi çözülür kimi transfer ister ama fena 3lu oynanır bu iskeletle.

hoca bu değişiklik işini bi türlü tam olarak yapamıyor oyun başlangıç planı güzel tamamda mertens 38 yaşında her dakika geriye gidiyor 55 60da alman gerekiyor

Senin için galibiyet sayılmaması ne demek böyle komik bir yorum görmedim

Bi de taraftarsınız
Ikinci yari oyun olarak ezildin adamlar son saniye golu atsa gitti mac

Bugun atamadilar yarin atarlar skor 4-3 olabilir takimin oyuni disiplini topu tutamamasi oyunu tutamamasi hocanin gidip toreira cikarip nelson sokmasi hepsi rezalet seyler

Bugun aaa kazandim diye sevinirsin
Yarin bu sistemde gol atamazsin tonla gol yersin maci kaybedersin

Bir buyuk takim elfsborga veya bu seviye bir takima bu kadar pozisyon vermez

Cift forvet arti mertens rezilliktir

İlk yarıda da öyle çok iyi falan değildik. Rakibin aklına daha bilinçli top yapmak ikinci yarıda geldi. İlk yarı her topu saçma sapan uzun vurdular. Üç stoperin ortasına uzun vurulan topları da topladık tabi... Orta sahaları da sıfır teknik sıfır pas kalitesi bir takımmış üstelik...

Önceki Avrupa maçlarında yorumcuların "uzun vurarak GS'ı çökerttiler" laflarına da bakmayın, elbette öyle tiki taka gibi çok pas yapıp set oyununa geçerek değil ama kazandığı toplarda 1-2 akıllı pas yapıp sonra boşluğa kaçan veya birebiri olan arkadaşının önüne yuvarlayan takımlar bizim içimizden geçiyor... Ya da orta sahada biraz etkili top sürebilen, topla alan kat edebilen adamın varsa daha kolay...

Elfsborg bunu 2. yarı denemeye başladı. Bizim bazı oyunculardaki yorgunluk ve temposuzlukla birleşince fiilen hemen hemen beksiz oynadığımız ortaya çıkmaya başladı.

Çift santrafor + bu yaşta Mertens + Sara'nın bu kadroda hiçbir dizilişle, hiçbir düzenle verimli olacağını düşünmüyorum.

Sağ kanat beki Barış veya Jelert olacaksa da sol kanat beki Jakobs veya en kötü Berkan olmak zorunda...

Abi bir defans hattı düşünün kafa vuruyor ceza sahası önüne doğru atıyor, topu uzaklaştıracak taç çizgisine gidiyor göbeğe doğru uzaklaşıyor hem bölgesini boşaltıyor hem adamlara cepheden atak imkanı veriyor.
Aynısının laciverti de demirbay denilen adam.

kpaşa rfs vs. hocaya yazar ama bu maçın ikinci yarısında hocalık bişey yok bence, bizimkiler 2 fark olunca bırakıyor maçı.. 1-0 devam etse muhtemelen 90 dakika tek kale oynardık

İyi oynadık ben bu 3-1-4-2 işini sevdim. Yenilen ilk gol can sıkıcı idi onun dışında geriye kalan goller tamamen bireysel, akan oyundan bir gol yedik sadece.
Yunus un yerinde jakops mertens yerine Yunus geçince çok iyi hale gelir bu sistem.oyun aklı olarak ise keşke jelert iyi çıksaydı barış yerine iyi bir sağ kanat bek olsaydı .barış hem kendini hem takımı yoruyor

Geri
Üst Alt