Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.369
- 3.383
Keşke avrupadan ortalama bi td gelse de ligde dengeli bi oyunla 59 puan falan toplayıp 4. olsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün sonra en çok hocayı gömenler dönsün diye kendini bile yakar.Keşke avrupadan ortalama bi td gelse de ligde dengeli bi oyunla 30 maçta 59 puan falan toplayıp 4. olsak
Ben 1,95 boyunda 135kg adamım. Boş değiliz bizdeHaftanin 5 günü antrenman yiyen,fizik,kondisyon calisan 1.90´lik sporcu´yu mu doveceksin lol
şumudica gelmeliKeşke avrupadan ortalama bi td gelse de ligde dengeli bi oyunla 59 puan falan toplayıp 4. olsak
Ilk gol de pas hatasıyla başladıİyi oynadık ben bu 3-1-4-2 işini sevdim. Yenilen ilk gol can sıkıcı idi onun dışında geriye kalan goller tamamen bireysel, akan oyundan bir gol yedik sadece.
herkesi iyisiyle kötüsüyle değerlendirmeyi bir türlü öğrenemedi insanlar2 gün sonra en çok hocayı gömenler dönsün diye kendini bile yakar.
Keşke avrupadan ortalama bi td gelse de ligde dengeli bi oyunla 59 puan falan toplayıp 4. olsak
biz de o zamanlar velettik ft gitti mancini geldi modern futbol oynicaz vs diye seviniyoduktaktik peygamberi mancini geldi işte fb tarihinin en erken şampiyonluğunu izletti. ersun yanal 2-5-3 ile içinden geçti ligin. adamlar o günden beri şampiyon olamıyor.

Bence okan buruk'un eleştiriyi hakeden çok şeyi var ama istifa et, git demek falan saçmalığın daniskası bunları iyi ayırt etmek lazım. Avrupada başarının zamanı geldi artık taraftar istiyor bunu ama okan buruk bu yanlışlarını düzeltmeden zor o iş malesef2 gün sonra en çok hocayı gömenler dönsün diye kendini bile yakar.
Adım adım olacak oyunundan vazgeçmiyorsa zamanla daha iyi yapıp en son başarıları kazanmaya başlar er ya da geç oralarda da iyi işler yapacaz.Bence okan buruk'un eleştiriyi hakeden çok şeyi var ama istifa et, git demek falan saçmalığın daniskası bunları iyi ayırt etmek lazım. Avrupada başarının zamanı geldi artık taraftar istiyor bununu ama okan buruk bu yanlışlarını düzeltmeden zor o iş malesef
Avrupa çapında teknik direktör olmasından bahsetmiştim. Bizim dandik ligde Hamza bile şampiyon oluyor. İcardi, Mertens, Boey, Davinson, Torreira gibi adamlarla bir zahmet şampiyon olsun zaten. Bakalım bizden sonra nereye gelebilecek. Bu kendini geliştirmesine bağlı diyorum. Anladın mı?2,5 senedir silinip gidemedi bir nasil oluyorsa bak sen
En basit şeyi idrak edemiyor bir türlü. Avrupa maçı ile lig aynı şey değil bunu nezaman anlayacak acaba. Çift forvet arkası mertens kanat bekte 2 ofansif adamla avrupa maçına çıkıyor. Böyle aşırı ofansif kadroyla güçsüz anadolu takımlarına karşı çıkılabilir sadece. Savunmayı sağlamlaştır avrupada başarı için diyoruz onun yerine hücumu 500 t otobüsü gibi dolduruyor.Adım adım olacak oyunundan vazgeçmiyorsa zamanla daha iyi yapıp en son başarıları kazanmaya başlar er ya da geç oralarda da iyi işler yapacaz.
Jakobs örneği, ısrarla Angelino tarzı denedi mesela çok belliydi zorlama olacağı, Jakobs, Angelino'dan daha mı kariyerli-yetenekli? Ama oyunumuza çok daha iyi uyuyor. Okan hoca da bazı şeyleri dene-yanıl yaparak öğreniyor, mesela hala merkeze tempolu-ısıran bir oyuncu istemiyor ama Jakobs gibi isim bulsak oyunumuz güçlenecek. Bunları neden göremiyor bilemiyorum tabi. Tabi ben sıradan bir izleyiciyim, mutlaka görüyordur ama tercih neden etmiyor onu anlamıyorum diyeyim, göremiyor demek hadsizlik olacaktır.Adım adım olacak oyunundan vazgeçmiyorsa zamanla daha iyi yapıp en son başarıları kazanmaya başlar er ya da geç oralarda da iyi işler yapacaz.
Ben de eleştiriyorum ama gitmesini istemiyorum. Kendisini ve oyununu geliştirsin. Oyuncu değiştirmeyi öğrensin. Oyunu okumayı öğrensin. Yunus’un kanat beki olmayacağını bilsin mesela bir zahmet. Bunlar çok zor şeyler değil. Taraftar bunları isteyebilir yada bekleyebilir kendisinden. Her eleştiri gitsin demek değildir.2 gün sonra en çok hocayı gömenler dönsün diye kendini bile yakar.
Bir şeyler deniyordur yoksa görmemesi imkansız en azından burada bile hepimizin hem fikir olduğu konu Angelino ve Köhn bu takımda olmaz deniyordu ki olmadı.Jakobs örneği, ısrarla Angelino tarzı denedi mesela çok belliydi zorlama olacağı, Jakobs, Angelino'dan daha mı kariyerli-yetenekli? Ama oyunumuza çok daha iyi uyuyor. Okan hoca da bazı şeyleri dene-yanıl yaparak öğreniyor, mesela hala merkeze tempolu-ısıran bir oyuncu istemiyor ama Jakobs gibi, öyle bir isim bulsak oyunumuz güçlenecek. Bunları neden göremiyor bilemiyorum tabi. Tabi ben sıradan bir izleyiciyim, mutlaka görüyordur ama tercih neden etmiyor onu anlamıyorum diyeyim, göremiyor demek hadsizlik olacaktır.
Tesadüf değil ki, hocamınız tercihi bu yönde. Bkz.
Okan Buruk: "Savunma takımı değiliz. 10 kişi geride bekleyen bir hoca değilim! Hep önde oynadık, hep atak oynadık, hep riskli oynadık, bu böyle devam edecek..."