⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Kaan defansta kötü değildi ama o dakikada o hata yapılmaz

2 gün sonra en çok hocayı gömenler dönsün diye kendini bile yakar.
Bence okan buruk'un eleştiriyi hakeden çok şeyi var ama istifa et, git demek falan saçmalığın daniskası bunları iyi ayırt etmek lazım. Avrupada başarının zamanı geldi artık taraftar istiyor bunu ama okan buruk bu yanlışlarını düzeltmeden zor o iş malesef

Bence okan buruk'un eleştiriyi hakeden çok şeyi var ama istifa et, git demek falan saçmalığın daniskası bunları iyi ayırt etmek lazım. Avrupada başarının zamanı geldi artık taraftar istiyor bununu ama okan buruk bu yanlışlarını düzeltmeden zor o iş malesef
Adım adım olacak oyunundan vazgeçmiyorsa zamanla daha iyi yapıp en son başarıları kazanmaya başlar er ya da geç oralarda da iyi işler yapacaz.

Bu oyun anlayasi ile , pasla cikip dogru pozisyon alan amatör takimdan bile yeriz. Kalburüstü takimlar zaten bizi elek eder. Biraz önce biten ATM-Lille macinda, A. Madrid yerine biz olsaydik, en az 5 atardi lille. Hocanin Lukas a gerektigi zaman yari sahamizda cakili oynamasini belirtmesi lazim. Demirbay in bu takimda oynamasi artik külli zarar. Apokerimin kulaginin biran önce cekilip , sag beke Jelerti monte etmemiz gerekiyor.
Ayrica 3 lü sistemde jakob- apo / yunus-mertens yer degistirirse daha kompakt olur takim.

Son olarak, maci anlatan spikere lig tv den veri uyuz oluyodum, bu macida sanki özet anlatiyormus gibi iyice uyuz etti

2,5 senedir silinip gidemedi bir nasil oluyorsa bak sen
Avrupa çapında teknik direktör olmasından bahsetmiştim. Bizim dandik ligde Hamza bile şampiyon oluyor. İcardi, Mertens, Boey, Davinson, Torreira gibi adamlarla bir zahmet şampiyon olsun zaten. Bakalım bizden sonra nereye gelebilecek. Bu kendini geliştirmesine bağlı diyorum. Anladın mı?

Bu maçın en azından bu şekilde bitmesine şu yönden bakılabilir takımın stres seviyesini azaltabilir çünkü son dönem 3-0'dan 3-3 ve 2-0'dan 2-2 fırsatlarını verdik bugün bu şekilde kazanmamız bir yandan bakarsak iyi olmuş olabilir.

Rahat galibiyetler zaten alınabiliyor ama zor anlarda kalıp ona tutunmak daha önemli olur.

Adım adım olacak oyunundan vazgeçmiyorsa zamanla daha iyi yapıp en son başarıları kazanmaya başlar er ya da geç oralarda da iyi işler yapacaz.
En basit şeyi idrak edemiyor bir türlü. Avrupa maçı ile lig aynı şey değil bunu nezaman anlayacak acaba. Çift forvet arkası mertens kanat bekte 2 ofansif adamla avrupa maçına çıkıyor. Böyle aşırı ofansif kadroyla güçsüz anadolu takımlarına karşı çıkılabilir sadece. Savunmayı sağlamlaştır avrupada başarı için diyoruz onun yerine hücumu 500 t otobüsü gibi dolduruyor.

Jakobs örneği, ısrarla Angelino tarzı denedi mesela çok belliydi zorlama olacağı, Jakobs, Angelino'dan daha mı kariyerli-yetenekli? Ama oyunumuza çok daha iyi uyuyor. Okan hoca da bazı şeyleri dene-yanıl yaparak öğreniyor, mesela hala merkeze tempolu-ısıran bir oyuncu istemiyor ama Jakobs gibi isim bulsak oyunumuz güçlenecek. Bunları neden göremiyor bilemiyorum tabi. Tabi ben sıradan bir izleyiciyim, mutlaka görüyordur ama tercih neden etmiyor onu anlamıyorum diyeyim, göremiyor demek hadsizlik olacaktır.

2 gün sonra en çok hocayı gömenler dönsün diye kendini bile yakar.
Ben de eleştiriyorum ama gitmesini istemiyorum. Kendisini ve oyununu geliştirsin. Oyuncu değiştirmeyi öğrensin. Oyunu okumayı öğrensin. Yunus’un kanat beki olmayacağını bilsin mesela bir zahmet. Bunlar çok zor şeyler değil. Taraftar bunları isteyebilir yada bekleyebilir kendisinden. Her eleştiri gitsin demek değildir.

Jakobs örneği, ısrarla Angelino tarzı denedi mesela çok belliydi zorlama olacağı, Jakobs, Angelino'dan daha mı kariyerli-yetenekli? Ama oyunumuza çok daha iyi uyuyor. Okan hoca da bazı şeyleri dene-yanıl yaparak öğreniyor, mesela hala merkeze tempolu-ısıran bir oyuncu istemiyor ama Jakobs gibi, öyle bir isim bulsak oyunumuz güçlenecek. Bunları neden göremiyor bilemiyorum tabi. Tabi ben sıradan bir izleyiciyim, mutlaka görüyordur ama tercih neden etmiyor onu anlamıyorum diyeyim, göremiyor demek hadsizlik olacaktır.
Bir şeyler deniyordur yoksa görmemesi imkansız en azından burada bile hepimizin hem fikir olduğu konu Angelino ve Köhn bu takımda olmaz deniyordu ki olmadı.

Tesadüf değil ki, hocamınız tercihi bu yönde. Bkz.

Okan Buruk: "Savunma takımı değiliz. 10 kişi geride bekleyen bir hoca değilim! Hep önde oynadık, hep atak oynadık, hep riskli oynadık, bu böyle devam edecek..."

ozaman sana avrupa kupası yok
bizide yakıyorsun yanında!

ofans oynayacağım diyorsan ozaman oyuncu değişikliğini doğru zamanda yap düşen topçuları çıkar atak devamlılığını sağla!
50. dakika geberik mertensle bizide gebertiyorsun!

2 galibiyet alınca yine kibir patlaması yaşıyor

benim ümidim kalmadı bundan
bir cacık olmayacak!

Geri
Üst Alt