- 23 Aralık 2008
- 65.041
- 62.876
- 5.103
Ülke puani için simdi sira fenerbahce ve kartalda haydi cocuklarrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru tespit lakin 3lu oyun için barış ve yunus hücum beki olmaz özellikle yunus yani biraz sağlam takım olsa duman ederler bizi misal 8jk maçında da bu şekilde yapmamalı bence berkan kaan yada jelert kaan yapmalıİşin güzel yanı hem 3 den fazla atabilecek pozisyonları yakaladık özellikle duran toplarla, hem de adamların saçma sapan uzakan şutları hariç pozisyona izin vermedik. En çok hızlı hücumlardan çekiniyordum ilk yarıda buna çok iyi önlem aldık
Tv yok mu ?mac sonu ne izleyecez abi kısıtlama var her yerde
ne var tv'de üstad mac sonlarıTv yok mu ?
Youtube dan komikli paylaşım nasıl yapacazmac sonu ne izleyecez abi kısıtlama var her yerde
Git kordona biraz deniz kokusu al biraz midye diğer maça kadar usuye üşüye dönersin eve emremac sonu ne izleyecez abi kısıtlama var her yerde
Bence de ilk yarıda gözüme batan sadece Kaan oldu, hücumda da savunmada da elinden geleni yapıyor ama sanki fizik ve atletizmi artık yetmiyor gibi geldi bana. En çok korktuğum Abdülkerim ise tam tersine çok iyi bir ilk yarı çıkardı sol tarafta. Belki Nelsson - Kaan değişimi yapılabilirDoğru tespit lakin 3lu oyun için barış ve yunus hücum beki olmaz özellikle yunus yani biraz sağlam takım olsa duman ederler bizi misal 8jk maçında da bu şekilde yapmamalı bence berkan kaan yada jelert kaan yapmalı
Ayrıca bizim bu savunmaya nelsonuda oturtmamiz gerek diye düşünüyorum
üstad kötü bi rakip degillerValla rakip koy takimindan hallice cok guzel bir hazirlik maci oluyor bizi hic geri kosturamadilar
Bu iyi birsey yorulmadi takim
Devre basinda onemli oyunculari disari almali okan buruk
Osimhen 'in oynadığı 4 lig ve 2 Avrupa Ligi maçında en az üçer gol atmış olduk. Rakip savunma için gerçekten büyük sıkıntı OsimhenSantraforda Osimhen olunca her sistem her diziliş oynayabiliyor