⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Valla rakip koy takimindan hallice cok guzel bir hazirlik maci oluyor bizi hic geri kosturamadilar
Bu iyi birsey yorulmadi takim

Devre basinda onemli oyunculari disari almali okan buruk

İşin güzel yanı hem 3 den fazla atabilecek pozisyonları yakaladık özellikle duran toplarla, hem de adamların saçma sapan uzakan şutları hariç pozisyona izin vermedik. En çok hızlı hücumlardan çekiniyordum ilk yarıda buna çok iyi önlem aldık
Doğru tespit lakin 3lu oyun için barış ve yunus hücum beki olmaz özellikle yunus yani biraz sağlam takım olsa duman ederler bizi misal 8jk maçında da bu şekilde yapmamalı bence berkan kaan yada jelert kaan yapmalı
Ayrıca bizim bu savunmaya nelsonuda oturtmamiz gerek diye düşünüyorum

Doğru tespit lakin 3lu oyun için barış ve yunus hücum beki olmaz özellikle yunus yani biraz sağlam takım olsa duman ederler bizi misal 8jk maçında da bu şekilde yapmamalı bence berkan kaan yada jelert kaan yapmalı
Ayrıca bizim bu savunmaya nelsonuda oturtmamiz gerek diye düşünüyorum
Bence de ilk yarıda gözüme batan sadece Kaan oldu, hücumda da savunmada da elinden geleni yapıyor ama sanki fizik ve atletizmi artık yetmiyor gibi geldi bana. En çok korktuğum Abdülkerim ise tam tersine çok iyi bir ilk yarı çıkardı sol tarafta. Belki Nelsson - Kaan değişimi yapılabilir

Bir de sol tarafta Jakobs 'u izleseydik şu maçta çok daha iyi olurdu. Umarım biran önce iyileşir de sol tarafta Jakobs 'u ortada Mertens yerine Yunus 'u izleyebiliriz

Valla rakip koy takimindan hallice cok guzel bir hazirlik maci oluyor bizi hic geri kosturamadilar
Bu iyi birsey yorulmadi takim

Devre basinda onemli oyunculari disari almali okan buruk
üstad kötü bi rakip degiller

roma'yi yendiler

bizim lig'de ilk 5'e girerler bence

Geri
Üst Alt