Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.999
- 1.392
- 1.413
Kaan 2 metre yanındaki adama pas atamıyor, apo kaçıncı gol yedirişi topu basit oynamayarak. Bireysel hatalar yüzünden 7-1 bitecek maçı zar zor kazandık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apoya mı diyorsun yoksa kaana mı ikiside atamadı hatta apo bu yüzden yine yeniden gole sebebiyet verdiŞu koyduğumun yuvarlak şeyini 3 metre ileriye atamayan futbolcu mu olur
Oynarda Jacobs ile sallai ile oynarUclu falan oynayamaz bu tamim.Osimhen oynayacak İcardi yedek olacak bu kadar basit.Yonetim ne yapip edip Yunus’un ceza almamasini saglamali.Jakobs da yok Yunus da olmazsa sol tarafta sicariz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkisinin ilk hareketlerinde dedim bunlar bizi bugün yakar diye.Yarabbi şükür bitti şu maç, Abdülkerim ve Barış yüzünden iş nerelere geldi
Kaan 'ı uzun süredir hiç beğenmiyorum, hem defansta hem hücumda batırıyor. Üçlü oynayacaksak da dörtlü oynayacaksak da Kaan 'ı görmek istemiyorum gerçekten artıkBu Kaan denen herif son 10 saniyede topu rakibin ayağına nefis bir pas vererek golü yedirmeye çalıştı ama başaramadı.
Anonsu yapan heralde balkondan izliyor. Yaninda ekran diye biseyi yok heralde.Maçın en garip anı ofsayt olan golde gol anonsu yapılması
Hayatımda izlediğim en saçma penaltıyı yaptırdı Barışİkisinin ilk hareketlerinde dedim bunlar bizi bugün yakar diye.
Hele Barış resmen saçmaladı.
Takım 3'lü oynadığı için yenilmedi bugün. Mesele taktiksel değil bireysel. Adamlar laubali bir kere. Maç cepte dedikleri an herkes vitesi 1'e düşürdü yine.Bu takım 3'lü oynamaz. Bu takım 4'lü oynar. Bu kadar basit.