⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Çift forvet işi 90 dk ya yaymak saçmalık bu belli oldu. Gerekli anlarda yaparsın tamam da bu şekilde gitmiyor.

Bu kadar iyi oynadığımız maçın sonu böyle olmamalıydı ama ilk elin günahı olmaz buradan devam etmek lazım üçlü oyun daha akıcı. İki pozisyon hatası yaptık takım üçlü oynamaz diye kesip atmamak lazım.

Galatasaray kendi evinde bukadar kolay gol yemez. 2li forvet midir, yoksa oyuncuların laubaliliği midir bilmiyorum ama bu gol yeme işi başımıza çok iş açar.

5dk daha olsa 4 - 4 bile olabilirdi.

Bu Kaan denen herif son 10 saniyede topu rakibin ayağına nefis bir pas vererek golü yedirmeye çalıştı ama başaramadı.
Kaan 'ı uzun süredir hiç beğenmiyorum, hem defansta hem hücumda batırıyor. Üçlü oynayacaksak da dörtlü oynayacaksak da Kaan 'ı görmek istemiyorum gerçekten artık

3 maç 7 puan ile avrupa güzel bir başlangıç. tottenham maçında alacağımız olumlu bir sonuç ilk 8 kapısını iyice aralar. Olumsuz noktaya da gelecek olursak abdülkerim ve kaan'ın yetersizliği. bu takıma bir sağ bir de davinson kalitesinde stoper lazım.

jelert ve jacobs'u kesin olarak kullanmalıyız, bu sistemin ana parçası bu oyuncular olacak çünkü başka orjinal beklerimiz yok.

En büyük sorun konsantrasyon ve ciddiyet bu sezon yok. Davindson çok iyi oyuncu ama sıfır ciddiyetle oynuyor. Abdulkerimi felan saymıyorum 8-9 aydır böyle

Bu kuzey takımları kısıtlı kadroya sahip ama bizim gibi disiplinsiz değiller. Mücadele de ediyorlar. Sürekli topu rakibe verdik.

3-0'dan sonra maçı kazandık zannedip Beşiktaş maçını düşünmeye başladılar, konsantrasyon bitince adamlar gelip 3 tane attı.
Avrupa'da konsantrasyon kaybının affı yok.
90 dakika aynı ciddiyetle oynamak lazım

Bence gayet iyi oynadık.

Burada yangın yapanlar ezbere konuşuyor

Elfborg fenerden iyi takım

Geri
Üst Alt