⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Son yenilen gol tam bir komedi 3 tane büyük stopermizin de bariz hatası var

Yıllık maliyetleriyle o yenilen golü yanyana koy gülmekten çatlarsın o derece rezil bir durum

Şu hataları metehan yapsın zoruma gitmez ama yılda 3-5 milyon alan adamlar yapınca takımdan soğuyorum

İlk yarıdaki oyundan ve galibiyetten memnunum ikinci yarıda ki oyundan memnun değilim

Geri kalan fikstüre göz attım da baya bir sicma ihtimalimiz var Malmö Alkmaar deplasmanları tottenham evde Kiev evde Ajax deplasman yani bilemedim

Abdul-Kaan falan rezil ya.Abdul’u hadi neyse diyorum adam hucumcu degil sacma sapan isler yapiyo da Kaan hem savunma hem hucumda rezaletti. Su Jelert’i oynat artik kenardaki adam.Kulubede maci izliyo herif. Su İcardi’yi de cikarmaya basla.Herifi forvet arkasi oynatacaksin diye geberiyo takim.Mertens-İcardi oynamaz bu takim anlatamadik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hepiniz skor taraftarısınız.

ilk yarıda 3-0 olunca (ki çok rahat 7 olurdu bak 7),

o muhteşem fizikli kuzey takımını 45 dkda 7 yapardı bu akşamki gs.

rakibin doğru düzgün pozisyonu bile yokken,

mağarada saklanıyordunuz.

bir pas hatası, bir saçma penaltı ile mağaralardan çıktınız.

çok isterdiniz 4-4 olsun da okan buruk başlığına yazalım değil mi?

zuhahahah başka bahara. bjk maçında bjk'i tutarsınız artık.

ya da mourinho'nun muthiş fbsini tutunuz. zira mou ile okan hoca'yı bugün bile kafa kafaya takas eden bile vardı burada.

Defansın hataları çok fazlaydı. Lakin yanlış saymadıysam bu sezon el yüzünden yediğimiz 3.gol. Herşeyi anlarımda bu elle oynama hastalığı nerden geliyor. Bu çözüme kavuşmalı adamlar her maç potansiyel elle oynama ile penaltıdan gol bulma gibi bir lükse sahip.

İlk 3lü denemesi hücumda başarılı savunmada başarısız oldu. İcardinin çift forvetteki oyununu da çok beğendim Osimhen biraz tutuktu yoksa 7-8 gol atabilirdik

Bu mac benim icin galibiyet sayilmaz
Cift forveti bu takim oynayamaz bu seneki en buyuk tehlike okan buruk ve icardi sevdasidir

Icardi mecbur oynucaksa Osimheni de aldiysan mertens de her mac oynucaksa isimiz var

Kasimpasa macinda da aynisi oldu takim yoruldu bir gol yedi sonra tum oyun rakibe gecti

Icardinin sanirim ufak bir sakatligi oldu reklam panolarina carptiginda

Artik forvetlerin ufak tefek sakatliklarina uzulmuyorum hatta seviniyorum yoksa bu cift forvet sevdasina ayvayi kokundan yicez

Takım ikiye bölünmüş durumda geçen senelerin adana demirsporuna benzemeye başladık, ileride osimhen oynuyor arkada abdulkerim şu ikisini aynı sahada anca bilgisayar oyunlarında yan yana getirebilirsiniz arada ki seviye farkı everest ile kaldırım kadar. Bir takımın balansı ayarı falan olması lazım. Bir kısmın hindistan diğer tarafın abd böyle takım mı olur. Abdulkerimin ne işi var avrupa maçında kaan'ın ne işi var avrupa maçında bunlardan bir tanesi seni 1 kere avrupa'dan elemiş diğeri ise her avrupa maçında bir tane aptallık yaparak canını okuyan oyunculardan biri. Koskoca galatasaray kulübünün alt yapısında bir tane gencecik çocuk yok mu yani sanchez'in yanına çekilebilecek hadi nelsson'u geçtim bir tane atik hızlı eleman yok mu yani ?

Bu mac benim icin galibiyet sayilmaz
Cift forveti bu takim oynayamaz bu seneki en buyuk tehlike okan buruk ve icardi sevdasidir

Icardi mecbur oynucaksa Osimheni de aldiysan mertens de her mac oynucaksa isimiz var

Kasimpasa macinda da aynisi oldu takim yoruldu bir gol yedi sonra tum oyun rakibe gecti

Icardinin sanirim ufak bir sakatligi oldu reklam panolarina carptiginda

Artik forvetlerin ufak tefek sakatliklarina uzulmuyorum hatta seviniyorum yoksa bu cift forvet sevdasina ayvayi kokundan yicez

Senin için galibiyet sayılmaması ne demek böyle komik bir yorum görmedim

Bi de taraftarsınız

Geri
Üst Alt