⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Yediğimiz 3. gol bir çok olayın özeti davinson kıçını yırttı topu kaptırmamak için ama efendimiz apo lakayt şekilde gitti topu rakibe verdi.

Ben bu takımın Avrupa'da gelenden geçenden 2-3 gol yemesinden bıktım artık. 6-0 bitecek maçı en son 4-4'e getirmeye uğraşıyorlardı. Savunma ve orta sahada Sara hariç herkes cıvıtıyor. Bu kadar laubalilik olmaz.

Yunus’un attığı mucizevi gol olmasa 3-3 bitmişti maç. Kasımpaşa maçının aynısı. Ben sevinemedim skora. Rfs 2-0’dan 2-2 Elfsborg 3-0’dan 4-3
Adını sanını duymadığımız takımlar 45 dakikada elek ediyor bizim defansı. Yeter artık Okan bıktırdın

Eflsborg 125 km koştu Roma maçında gibi bir şey dedi spiker daha ilk yarıda. Aha dedim maç sonunu rahat geçirirsek şaşırırım.

Üstüne gelen penaltı yine panik havasına soktu takımı.

Ah ulan patlayamıyoruz ki şöyle Başak'a 7 attığımız gibi... Osimhen ikinci yarı başında 4'ü atsa Jk maçına erkenden geçerdik.

Sorun ne çift forvette ne üçlü savunmada, sorun savunmada yaptığımız saçma sapan hatalar. Özellikle Barış 'ın yaptığı kolay kolay affedilecek türden değil

Yoksa oynanan oyunda da dizilişte de bir sıkıntı yoktu bence. Barış 'ın saçma sapan bir hatasıyla Abdülkerim 'in laubali pasıyla yedik o golleri. Mertens ve Kaan çok içime sinmiyor oynadıkları oyun ile belki onların yerine Jakobs ve Nelsson eklenirse savunma tarafında daha dengeli daha fiziksel bir takım olabiliriz

İşin bu noktaya gelmesinin sebebi 3-0 dan sonra gelen rehavet ve yorgunluk. Ayrıca daha fazla gol atmak için bu kadar açık ver meye de gerek yoktu. Penaltı da işin tuzu biberi oldu. Her şeye rağmen 4-2 güzel bir skor olacaktı ancak 4-3 hoş olmadı.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo ya bu kadar yukleniyorsunuz ama 8-10 maçtır çok iyiydi. Bizim için çok önemli bir oyuncu

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yediğimiz 3. gol bir çok olayın özeti davinson kıçını yırttı topu kaptırmamak için ama efendimiz apo lakayt şekilde gitti topu rakibe verdi.
Yeri geliyor topu ayağından çıkarmayı bilmiyor, orda gitti Sanchez bir tarafını yırtmışken laubali şekilde acele edip pas hatası yaptı.

maç 3-0 devre olmuş 45 dk var önünde bjk maçı var tek yapman gereken osimhen-icardi çıkarıp batshuayi-berkan alıp oyunu rolantiye alsan maç bitmişti güle oynaya 3-0 öndeyken kontra yiyemezsin man city,real madrdik bile böyle saçma sapan bi oyun anlayışıyla oynamıyor sen kimsin nesin okan efendi

Adam kendi kontrolünde olan topa eliyle müdahale etti ikinci golde

3. Gol de topu kazandik ve abdulkerim topu tekrar rakibe verdi

Bu gollerin sebebi ne oyun anlayisi ne de sistem

Bireysel hatalar minimum olursa macin geneline yayacagimiz bir performans izleriz

Isin iyi tarafi hücumda gayet akici bir oyun oynadik ikinci yarida bile

Kolay pozisyona girdik

Defanstaki ciddiyetsizlik maci bu hale getirdi

3lü cok iyiydik stadda olmayan yorumlamasın

Hocadan gidiyordu mac

Geri
Üst Alt