- 22 Ağustos 2010
- 32.689
- 37.434
- 3.033
yabancılardan bir tek jelert sıçıyor ama o da 30 kg olduğu için 100 gr falan sıçabiliyor anca :dTürk topçuların hepsi sahaya 10 kilo sıçıyor !!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancılardan bir tek jelert sıçıyor ama o da 30 kg olduğu için 100 gr falan sıçabiliyor anca :dTürk topçuların hepsi sahaya 10 kilo sıçıyor !!!!
yabancı izlemek istiyorsan yallah münihi tut okan efendi zaten okan ismini duyunca sinirlerim zıplıyor
Rakip kalecinin cikardiklarini da unutmayin, kotu oynadik diyen arkadaslar. Gayet iyiydik bugun. Yakin donem travmalari sizleri yanlis fikirlere sevk etmesin. Bu takim bugun iyi top oynadi. Mesela ben elestirecek birini bulamadim, Osimhen'e salladim az once.
Muthis oynadilar diyemem ama valla gomecek bi durum yok bugun.Nasıl bulamadın hocam apo ve kaan ne güne duruyor her maç eleştirilmeleri lazım nefes bile aldırmadan
Baya iyiydik ne zirliyosunuz yine
Bilmediği ve bilmesinin de mümkün olmadığı şeyden böyle kostak kostak kendinden emin konuşan yurdum insanına hayranım. Bana da şu özgüvenden verseler de dünyalar benim olsa.Maci izlemedigin ne kadar belli. İlk yarida icardi orta saha gibi oynuyordu
Ben yeni sistemde ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum, zira gerçekten dönen topları iyi topladık ve fiziksel anlamda merkez daha rahatladı bu kurguyla.Bence oyunla alakalı hiçbir sıkıntı yoktu, mesela ilk yarıda biz 2.45 xG üretmişken rakip sadece 0.47 xG üretmiş maçın tamamında biz penaltısız 3.77 xG üretmişiz Elfsborg 1.33 xG üretmiş. Elfsborg 'un zaten sıkıntı çıkaracağını biliyorduk. 2 topumuz direkten döndü, mesela biz 489 pas yapmışken rakip 205 'de kalmış ki 2 katından daha fazla, ortalarda daha iyiyiz, uzun paslarda daha iyiyiz, rakip yarı sahasında daha fazla topla oynamışız, ceza sahasına daha fazla girmişiz
İşin ilginç yanı böylesine fiziksel oyuncular ile kurulu bir rakibe karşı biz 55 ikili mücadele kazanmışken rakip 35 ikili mücadele kazanmış. Gerçekten çok uzun zamandır bir Avrupa maçında böylesine üstün olduğumuzu görmedim. Özellikle bunun Elfsborg 'a karşı olması çok önemli. Çünkü bir önceki Roma maçına bakıyorum Roma sadece 24 ikili mücadele kazanırken Elfsborg 52 ikili mücadele kazanmıştı
Tek atak yoktu yaw kpasa macinin 2. Yarisiiddia ediyorum maçı şu an sakin kafayla bir daha izleseler bugün özelinde tamamen bireysel hata ile işin zora girdigini farkederler
3-2 sonrasi 5-10 dk durduk onun dışında maçın 3-2 olması için hiçbir sebep yok
paşa mavi mesela ezilmistik
3-1 e kadar iyidik, sonra iyi degildikAramizdaki gercek Galatasaray taraftarlarina sesleniyorum
Takim cok iyiydi
Mac 3-2’ye geldi ama oyunun kontrolü tamamen bizdeydi
Cesur bir sistemle oynadik ve buna ragmen cok iyiydik
Ben ilk yarı mest oldum adeta, bence bu sistem gayet oturdu, ikinci yarı yediğimiz gollerin sistemle alakası yok, elfsborgu herkes küçümsüyor ama Alkmaar zor yendi roma yenildi biz bunlara ilk yarıda basit köy takımı muamelesi çektik, yediğimiz ilk golden sonra penaltı gidişatı bozdu yoksa bence 4 lü oynarken verdiğimiz açıkların hiçbirini vermedik neredeyse, bu sistemi git gide mükemmelleştirebiliriz ve unutmayalım jakobs da yoktuCok agladiniz ya. 3 lu gayet iyi oynadik. Hoca artik ilk yari bitigi zaman degisiklik yapmasinida bilmesi lazim. Mertens kaan ve baris ciksaydi. Ikinci yari cok degisik bir mac seyrederdik.
Yediğimiz goller bireysel hatayla geldi gerçekten doğrudan. Mesela 1. gol Sara 'nın top kaybı sonrası Barış 'ın pozisyon hatasıyla geldi zaten Elfsborg 'un en iyi yaptığı iş bu 2. golde ortada hiçbir şey yokken Barış kendi kendine penaltı yaptırdı orda 3. gol aynı şekilde Abdülkerim orada topu alıp merkezdeki rakibine veriyor golü yiyoruziddia ediyorum maçı şu an sakin kafayla bir daha izleseler bugün özelinde tamamen bireysel hata ile işin zora girdigini farkederler
3-2 sonrasi 5-10 dk durduk onun dışında maçın 3-2 olması için hiçbir sebep yok
paşa mavi mesela ezilmistik
Bence de özellikle Davinson için çok iyi oldu resmen sahadaki herkese bu savunmanın lideri benim mesajı verdi. Çok fazla mücadeleye girdi çok fazla mücadele kazandıBen yeni sistemde ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum, zira gerçekten dönen topları iyi topladık ve fiziksel anlamda merkez daha rahatladı bu kurguyla.