⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Cok agladiniz ya. 3 lu gayet iyi oynadik. Hoca artik ilk yari bitigi zaman degisiklik yapmasinida bilmesi lazim. Mertens kaan ve baris ciksaydi. Ikinci yari cok degisik bir mac seyrederdik.

Rakip kalecinin cikardiklarini da unutmayin, kotu oynadik diyen arkadaslar. Gayet iyiydik bugun. Yakin donem travmalari sizleri yanlis fikirlere sevk etmesin. Bu takim bugun iyi top oynadi. Mesela ben elestirecek birini bulamadim, Osimhen'e salladim az once.

Rakip kalecinin cikardiklarini da unutmayin, kotu oynadik diyen arkadaslar. Gayet iyiydik bugun. Yakin donem travmalari sizleri yanlis fikirlere sevk etmesin. Bu takim bugun iyi top oynadi. Mesela ben elestirecek birini bulamadim, Osimhen'e salladim az once.

Nasıl bulamadın hocam apo ve kaan ne güne duruyor her maç eleştirilmeleri lazım nefes bile aldırmadan

Yönetime de giydirmek lazım bu takımın eninde sonunda çift santrafor sebebiyle üçlüye döneceği bariz stoper alacağız diye bas bas bağırdılar Hermoso'yu bitireceksin bir şekilde.

Baya iyiydik ne zirliyosunuz yine

iddia ediyorum maçı şu an sakin kafayla bir daha izleseler bugün özelinde tamamen bireysel hata ile işin zora girdigini farkederler

3-2 sonrasi 5-10 dk durduk onun dışında maçın 3-2 olması için hiçbir sebep yok

paşa mavi mesela ezilmistik

Maci izlemedigin ne kadar belli. İlk yarida icardi orta saha gibi oynuyordu
Bilmediği ve bilmesinin de mümkün olmadığı şeyden böyle kostak kostak kendinden emin konuşan yurdum insanına hayranım. Bana da şu özgüvenden verseler de dünyalar benim olsa.

Bence oyunla alakalı hiçbir sıkıntı yoktu, mesela ilk yarıda biz 2.45 xG üretmişken rakip sadece 0.47 xG üretmiş maçın tamamında biz penaltısız 3.77 xG üretmişiz Elfsborg 1.33 xG üretmiş. Elfsborg 'un zaten sıkıntı çıkaracağını biliyorduk. 2 topumuz direkten döndü, mesela biz 489 pas yapmışken rakip 205 'de kalmış ki 2 katından daha fazla, ortalarda daha iyiyiz, uzun paslarda daha iyiyiz, rakip yarı sahasında daha fazla topla oynamışız, ceza sahasına daha fazla girmişiz

İşin ilginç yanı böylesine fiziksel oyuncular ile kurulu bir rakibe karşı biz 55 ikili mücadele kazanmışken rakip 35 ikili mücadele kazanmış. Gerçekten çok uzun zamandır bir Avrupa maçında böylesine üstün olduğumuzu görmedim. Özellikle bunun Elfsborg 'a karşı olması çok önemli. Çünkü bir önceki Roma maçına bakıyorum Roma sadece 24 ikili mücadele kazanırken Elfsborg 52 ikili mücadele kazanmıştı

ilk yarıda yoldaydım izlemedim

ikinci yarı açtım ve REZALET REZALET REZALET!!!!

sırf ikinci yarıyı izleyen biri için gs bugün çok kötüydü!

Bence oyunla alakalı hiçbir sıkıntı yoktu, mesela ilk yarıda biz 2.45 xG üretmişken rakip sadece 0.47 xG üretmiş maçın tamamında biz penaltısız 3.77 xG üretmişiz Elfsborg 1.33 xG üretmiş. Elfsborg 'un zaten sıkıntı çıkaracağını biliyorduk. 2 topumuz direkten döndü, mesela biz 489 pas yapmışken rakip 205 'de kalmış ki 2 katından daha fazla, ortalarda daha iyiyiz, uzun paslarda daha iyiyiz, rakip yarı sahasında daha fazla topla oynamışız, ceza sahasına daha fazla girmişiz

İşin ilginç yanı böylesine fiziksel oyuncular ile kurulu bir rakibe karşı biz 55 ikili mücadele kazanmışken rakip 35 ikili mücadele kazanmış. Gerçekten çok uzun zamandır bir Avrupa maçında böylesine üstün olduğumuzu görmedim. Özellikle bunun Elfsborg 'a karşı olması çok önemli. Çünkü bir önceki Roma maçına bakıyorum Roma sadece 24 ikili mücadele kazanırken Elfsborg 52 ikili mücadele kazanmıştı
Ben yeni sistemde ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum, zira gerçekten dönen topları iyi topladık ve fiziksel anlamda merkez daha rahatladı bu kurguyla.

iddia ediyorum maçı şu an sakin kafayla bir daha izleseler bugün özelinde tamamen bireysel hata ile işin zora girdigini farkederler

Tek atak yoktu yaw kpasa macinin 2. Yarisi

Bunda 40. Saniyede osi karsi karsiya kaldi

Totalde de rahat 7-8 atabilecegimiz bir macti

Aramizdaki gercek Galatasaray taraftarlarina sesleniyorum

Takim cok iyiydi

Mac 3-2’ye geldi ama oyunun kontrolü tamamen bizdeydi

Cesur bir sistemle oynadik ve buna ragmen cok iyiydik
3-1 e kadar iyidik, sonra iyi degildik

Kontrol bizde olsa 3-2ye gelmezdi mac

Elfsborg, rfs, pasa yi topla piyasa degeri osimheni gecmez

Yani demem o ki daha öyle iyi avrupa takimiyla oynamadik

Y. Boysu da bu takimlara katarim, tecrube olarak bunlardan daha tecrubeli tabiiki

Demem o ki bi zahmet iyi oynayalim ama bu takimlardan bukadar gol yemek kabul edilir ṣey degil

Bukadar gol yememiz beni endilesendiriyor

Simdi soru, ben gercek mi yoksa sahte mi Gsliyim

Cok agladiniz ya. 3 lu gayet iyi oynadik. Hoca artik ilk yari bitigi zaman degisiklik yapmasinida bilmesi lazim. Mertens kaan ve baris ciksaydi. Ikinci yari cok degisik bir mac seyrederdik.
Ben ilk yarı mest oldum adeta, bence bu sistem gayet oturdu, ikinci yarı yediğimiz gollerin sistemle alakası yok, elfsborgu herkes küçümsüyor ama Alkmaar zor yendi roma yenildi biz bunlara ilk yarıda basit köy takımı muamelesi çektik, yediğimiz ilk golden sonra penaltı gidişatı bozdu yoksa bence 4 lü oynarken verdiğimiz açıkların hiçbirini vermedik neredeyse, bu sistemi git gide mükemmelleştirebiliriz ve unutmayalım jakobs da yoktu

Yediğimiz goller bireysel hatayla geldi gerçekten doğrudan. Mesela 1. gol Sara 'nın top kaybı sonrası Barış 'ın pozisyon hatasıyla geldi zaten Elfsborg 'un en iyi yaptığı iş bu 2. golde ortada hiçbir şey yokken Barış kendi kendine penaltı yaptırdı orda 3. gol aynı şekilde Abdülkerim orada topu alıp merkezdeki rakibine veriyor golü yiyoruz

Yoksa akan oyunda filan Elfsborg 'a oyun şansı vermedik özellikle Davinson çok fazla mücadeleye girdi çok fazla kazandı gerçekten

Ben yeni sistemde ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum, zira gerçekten dönen topları iyi topladık ve fiziksel anlamda merkez daha rahatladı bu kurguyla.
Bence de özellikle Davinson için çok iyi oldu resmen sahadaki herkese bu savunmanın lideri benim mesajı verdi. Çok fazla mücadeleye girdi çok fazla mücadele kazandı

Özellikle ilk yarıdaki hücum oyunumuz çok iyiydi maç ilk yarıdan çok daha farka gidebilirdi, savunma tarafında da adamlara hızlı çıkma şansı bile vermedik resmen kitledik rakibi orda

Bizim adımıza şansız bir maçtı açıkçası Barış 'ın penaltısı 40 yılda bir görebileceğimiz bir pozisyondu, Abdülkerim orada topu kaybetmiş olsa bile daha doğru kapatabilirdik orayı

İkinci yarının hemen başında Osimhen 'in kaçırdığı var İcardi 'nin kaçırdığı var filan belki şu maçta 5-6 gol atabilirdik gerçekten

1729704488283.webp

Geri
Üst Alt