⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1 - Sayfa 10 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Gozumde canlandiriyorum, klasik ilk 6-7 dk 0-1. Sonra toparlaniyor gibi olup 28. dk 0-2. Ikinci yariya bir umut ile baslayacagiz derken 51. dk 0-3.

Bu senaryoyu gormemek icin tum bildigim dualari edecegim.

Ingiltere’de en gereksiz takimlardan biri. Ancak su heriflerin disladigi topcular bizde yildiz statusunde….

Neyse ligleri karsilastirmak falan benim boyumu asar.

Premier league’in eziklerine bas gec Galatasaray.

Gozumde canlandiriyorum, klasik ilk 6-7 dk 0-1. Sonra toparlaniyor gibi olup 28. dk 0-2. Ikinci yariya bir umut ile baslayacagiz derken 51. dk 0-3.

Bu senaryoyu gormemek icin tum bildigim dualari edecegim.
Bu kişinin kuş olduğunu nasıl anlamıyorsunuz yahu?

“Ay inş fark yemeyiz” mesajını biz yemeyiz :)

Nedense maç sonu yorum yaptığın maçlar puan kaybedilen maçlar RFS, Kasımpaşa, Young Boys maçları, 5-0’lık Beşiktaş maçı. Diğer maçlardan bazılarında sadece maç önü yorumu var. FB maçı dahil, onda da Fred-Amrabat orta sahası her türlü bizi ezer temalı yazılar. BJK maçında maç önü ve sonu hiçbir yorum yok. Krizden yeni çıkmış olabilir.

Geçen yıl duruma baktım, tesadüf bu ya kaybedilen FB maçından sonra yazmış, son konya maçında “kaybetmemeliyiz ama çok zor” tadında takılmış. Tahmin edeceğiniz gibi Konya maçından sonra herhangi bir yazı yazmamış, şampiyonlukla ilgili tek bir kelime yok. Taa ki Jose Mourinho Fenerbahçe’de konusuna kadar sessiz kalmış :)

Arkadaşı alabilirsiniz ;)

Dürüstçe ben FB’liyim ama objektif bir insanım bu forumu da antu’dan daha çok seviyorum desin canımı yesin

Gelip taraftar taklidi yapmak nedir yav

Barış ve Kaan’ın yedek oturması gereken bir maç diye düşünüyorum

Nelsson gibi bir sigorta ve son maçtaki gibi dengeli bir Apo varken Sanchez zaten orta saha gibi takılır, müthiş katkı sağlar eğer 3’lü oynarsak

Tottenham çok iyi geçiş yapabiliyor. Topu onlara verip orta sahayı baypas edeceğiz Beşiktaş maçındaki gibi.

Kendi hücum ataklarını savunabiliriz. Bi duran toptan golü buluruz. Gerisi Çanakkale savaşı.

Dk 75 1-0 önde olursak Tottenham da bizim gibi kontrolsüzce oynamaya başlıyor. Sahada kim kimin adamı kim nereye koşuyor kontrolden çıkar,

Şu Sarr FM'de belki en iyi ortasahalardan. Gerçekte inşallah öyle değildir (en azından bizim maçta) ama dün de çok güzel gol atmış lavuk.

Üst Alt