⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1 - Sayfa 12 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Beşiktaş’tan top alamayan mı? Adamlara topu bırakıp istediğimiz gibi oynadık, maç içerisindeki top kayıpları nerede olmuş, kim nerede kaç kere pas yapmış hiç baktın mı renktaş?

Beşiktaş’ı orta sahayı bypas ederek yendik çok basitçe,

Dk 18.00’den itibaren izlemenizi öneririm

ya bir git kardeşim osuruktan youtuberların yorumlarına kanalize mi olacağım, kendim stadyumdaydım olanarı gördüm , topsuz alanda torreira her pozisyonda yanındakilere bağırıp çağırıyordu düzgün pozisyon almadıkları için, skor yorumcusu/taraftarı tiplerin hocayı aklamak için uydurdukları argümanları kaale almıyorum ben gördüğümü söylüyorum yanlış veya doğru . Siz kendinizi kandırmaya devam edin yarın yine öncekiler gibi benzer bir tokat yiyince hoca yerine sallayacak birilerini bulmak için 40 takla atarsınız.

Kendi oyununu oynayacaksın. Avrupa her zaman inovatif olan yenilikçi olan takımlar başarılı oluyor. Tothenam maçına da Elfsborg maçındaki 11 başlamalı diye düşünüyorum. Kaan yerine Nelson olabilir sadece.

3 4 2 1 de orta saha üstünlüğü bizde olacaktır icardi elfsborg maçındaki gibi oynarsa.

Oyunu tutalım kapanalım defansif muhafazakar olalım taktikleri işe yaramaz bu arena da

Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz

Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın

Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir

Muslera
Kaan Sanchez Abdulkerim
Baris Torreira Sara Jacops
Yunus
Osimhen Icardi

Böyle cikariz bu maca bana göre

Jacops yetismezse berkan veya jelert olabilir

Kaan’in sakatligi ne durum da onu da bilmiyoruz,nelsson da olabilir

nazarimda, *oynarlarsa rakibin 3 kilit ismi bu maca kendileri adina *tesir ederler ;

guney koreli disinda , spurs'un bu sezon ozelinde bu gune dek olan maclarinda en one cikan oyuncu:
klosewski . sakatliktan donen richarlison da bu dedigim halkayi tamamlayan isim .

^ ange hocayi australya rookie hocaligi doneminden beri nacizane olarak takip ederim. u20 aussie .
zamanla cok iyi bir hocaya donustu. zaten bunun emarelerini hem ulusal, hem kulupsel bazda cok onceden veriyordu avrupa kitasina gelmeden evvel .
kanimca japonya donemi kendisi adina kirilma anidir, futbolundaki felsefik degisim ve gelisimine dair muthis bir sentezlenme yasadi orada durdugu donem .
haliyle iskoclar bunu gorup kitaya getiirdiler . sahsen j ligi doneminde oynattigi oyunun daha da gelistigini cesitlilik kazandigini gozlemlemem sonucu, bi ara forumda da kendisine dair detayli bir analiz yorumu eklemistim . akabindeki surecte de celtics'le kariyeri ve devaminda spurs'a kadar uzanan basarili surecin genel gorunumu - heyecan verici idi . kanimca spurs kendisin de bir sure daha devam ederse, bir kac tweak ile <-> klopp_lpool basarili surecinin bir benzerini yasamalari olasi . . .
velhasil,
mevcut spurs ve hocasini - henuz tam olmamis - klopp&lpool ilk donemlerine benzetiyorum .

maca tekrar donersek ,

rakibin, sahada halen bir yonden tam olamamis hissiyati vermesi , eksikleri, lige odak yapmalari bir yana, - biz gunumuzde olursak - sahada akli kullanir dengeli ve kompakt kalirsak mac sonuna dek ,
sansimiz kanimca yuksek .

ha, bile bile lades gibi durumlar baglaminda kaybedilis olasiliklarinda ;

oyunumuz dolayli pres vs yuzunden -rakibin kalitesi ve gucu unutulup- *erken efor kaybi (macin son donemecinde topluca oyundan dusme, bknz; gecen sezonki ic saha bayern maci) , ,
bolgesel birebir versuslar da zamanlama olarak geride kalma, ,
veya versus da , yakin mucadele de yenik kalma rakibe gecilme , , orta sahayi bos birakmak ~
buradan kolay gecit vermek,,takimca onde yakalanmak,,kontra yemek, ,
klasik epl duran toplari ile kale de tehlikeler gormek , ,
hatali yayilim, hatali format ve oyun taktigi , , ,

gibi gibi ,,kritik nuanslar dan ^kacini dogru yapariz -bu da macin gidisatini ve sonucunu belli eden ana etkenlerden olasi durumlar arasinda -nazarimda merak ettigim acmazlar .

maca daha sure var , biz ve rakibin muhtemel 11lerine dair ve genel oyunlara dair nacizane gorusumu bir sonraki mesajimda yapmayi dusunuyorum .

saygi ve selamlar .

Çift forvet oynamasak sanki 3 merkez orta saha ile maça çıkacağız, 100'ü geçkin maçtır Okan hoca hangi maçta bunu denedi? hiç bir maçta o zaman İcardi-Osimhen aynı anda oynamazsa ne olacak? Mertens oynayacak yani Mertens tabi ki pres örgüsü ve organizasyonda 1 adım diğerlerinden önde ama yaşı itibariyle herhangi bir avrupa maçında ayakta kalması imkansız o oynayınca zaten yine 4-4-2 ile diziliyoruz, ne bu çift forvet oynamaz takıntısı anlamıyorum. Herkes bence ezbere konuşuyor. Osi ile İcardi önde presi doğru zamanda doğru yere yaparlarsa hiç bir sorun olmaz.

Çift forvet oynamasak sanki 3 merkez orta saha ile maça çıkacağız, 100'ü geçkin maçtır Okan hoca hangi maçta bunu denedi? hiç bir maçta o zaman İcardi-Osimhen aynı anda oynamazsa ne olacak? Mertens oynayacak yani Mertens tabi ki pres örgüsü ve organizasyonda 1 adım diğerlerinden önde ama yaşı itibariyle herhangi bir avrupa maçında ayakta kalması imkansız o oynayınca zaten yine 4-4-2 ile diziliyoruz, ne bu çift forvet oynamaz takıntısı anlamıyorum. Herkes bence ezbere konuşuyor. Osi ile İcardi önde presi doğru zamanda doğru yere yaparlarsa hiç bir sorun olmaz.
Sorun şu ki icardi ve osimhen doğru pres konusunda mertens kadar iyi değiller. Mesela bjk maçında ndour çok boşta kaldı ve okan hoca bu sorunu maç sonu basın toplantısında dile getirdi

Sorun şu ki icardi ve osimhen doğru pres konusunda mertens kadar iyi değiller. Mesela bjk maçında ndour çok boşta kaldı ve okan hoca bu sorunu maç sonu basın toplantısında dile getirdi
Katiliyorum, herhalde yaptigimiz en kotu on alan presiydi, Bjk her seferinde bombos adami buldu. O topu alan adamlar da bizim yari sahaya cok cabuk kat ettiler cunku karsilyacak adam kalmamisti. Kesinlikle 4-4-2 gibi bir sacmaligi bir daha denememeliyiz (en azindan bu baski taktigiyle)

Üst Alt