Totnım ibinesi kolla kendini
Beşiktaş’tan top alamayan mı? Adamlara topu bırakıp istediğimiz gibi oynadık, maç içerisindeki top kayıpları nerede olmuş, kim nerede kaç kere pas yapmış hiç baktın mı renktaş?
Beşiktaş’ı orta sahayı bypas ederek yendik çok basitçe,
Dk 18.00’den itibaren izlemenizi öneririm
Kg var 1.35
İy gol 1.23
Kaç basalım
Sorun şu ki icardi ve osimhen doğru pres konusunda mertens kadar iyi değiller. Mesela bjk maçında ndour çok boşta kaldı ve okan hoca bu sorunu maç sonu basın toplantısında dile getirdiÇift forvet oynamasak sanki 3 merkez orta saha ile maça çıkacağız, 100'ü geçkin maçtır Okan hoca hangi maçta bunu denedi? hiç bir maçta o zaman İcardi-Osimhen aynı anda oynamazsa ne olacak? Mertens oynayacak yani Mertens tabi ki pres örgüsü ve organizasyonda 1 adım diğerlerinden önde ama yaşı itibariyle herhangi bir avrupa maçında ayakta kalması imkansız o oynayınca zaten yine 4-4-2 ile diziliyoruz, ne bu çift forvet oynamaz takıntısı anlamıyorum. Herkes bence ezbere konuşuyor. Osi ile İcardi önde presi doğru zamanda doğru yere yaparlarsa hiç bir sorun olmaz.
Katiliyorum, herhalde yaptigimiz en kotu on alan presiydi, Bjk her seferinde bombos adami buldu. O topu alan adamlar da bizim yari sahaya cok cabuk kat ettiler cunku karsilyacak adam kalmamisti. Kesinlikle 4-4-2 gibi bir sacmaligi bir daha denememeliyiz (en azindan bu baski taktigiyle)Sorun şu ki icardi ve osimhen doğru pres konusunda mertens kadar iyi değiller. Mesela bjk maçında ndour çok boşta kaldı ve okan hoca bu sorunu maç sonu basın toplantısında dile getirdi