⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Su mac kazasiz belasiz bir gecse vitrin maci diye herkes saldiracak umarim sakat kaza bela cikmaz

Sonunda cezam bitti herkese merhabalar renktaşlar. Bu maç için orta saha kalabalık olmalı kesinlikle o yüzden mertenssiz olmaz.
4 2 3 1 klasik dizilim ile çıkılmalı diye düşünüyorum. Jakops büyük eksik maalesef umarım son dakika iyi haberler gelir de oynar. Asıl soru icardi mi kenarda olacak osimhen mi? Zor olacak ama yeneceğiz inşallah

Çok zor maç olduğu gerçeği ile yüzleşmemiz lazım

Ben bu sene Avrupa’da ilk yenilgimizi çeyrek finalde alırsak alırız diyorum,

Ligde de namağlup bitirmeyi bekliyorum yalan yok,

ya bir git kardeşim osuruktan youtuberların yorumlarına kanalize mi olacağım, kendim stadyumdaydım olanarı gördüm , topsuz alanda torreira her pozisyonda yanındakilere bağırıp çağırıyordu düzgün pozisyon almadıkları için, skor yorumcusu/taraftarı tiplerin hocayı aklamak için uydurdukları argümanları kaale almıyorum ben gördüğümü söylüyorum yanlış veya doğru . Siz kendinizi kandırmaya devam edin yarın yine öncekiler gibi benzer bir tokat yiyince hoca yerine sallayacak birilerini bulmak için 40 takla atarsınız.
Tudor abi sakin ol

bu herif ne olduda agresif şekilde üstümüze konuşur oldu ya - ali koç mektubu var biliyoruzda yani. 180 derece döneklikte beklemezdim.

sırf medya üzeridnen okan hocaya "çık yiyosa" gazı veriyor yemin ederim.

vasat anadolu kulüplerine tabii rahatlıkla öyle çıkarız. tutamıyorlar çünkü...tam bir mal bu adam ya

Wanda'nin icardiye küsüp, icardi'nin de ikna için arjantin'e gitme zamani gelmedi mi ya?
Bu maca tek forvet cikmaliyiz
Özel jeti Rams Park'ın önünde bekliyordu zaten. Son düdük çalar çalmaz Arjantin'e gitti. Oradan gelip antrenmana çıkmadan Tottenham maçına çıkacak abim.

20241101_142409.webp

çoğu kişi karamsar ama ben tottenham'ı yeneceğimizi düşünüyorum. skor 3-2

Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz

Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın

Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir
Bir taraftar olarak sana bu senaryonun tam olarak neresi cazip geliyor, retorik olarak sormuyorum merak ediyorum gerçekten.

Geride bekleyip, kontra kovalayınca yenilmeyeceğimizin garantisi yok sonuçta. O yüzden açık ve elimizden geldiğinde iyi futbol oynamayıp deneyip, yenmek veya yenilmek neden daha cazip değil ki? Geride bekledik, çarptı girdi veya adamlar çok iyi organize geldi attı gitti ee öyle bekledik, sonuç?

Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz

Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın

Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir
Sen resmen GS sin kardes dert gormeyesin..

Bir taraftar olarak sana bu senaryonun tam olarak neresi cazip geliyor, retorik olarak sormuyorum merak ediyorum gerçekten.

Geride bekleyip, kontra kovalayınca yenilmeyeceğimizin garantisi yok sonuçta. O yüzden açık ve elimizden geldiğinde iyi futbol oynamayıp deneyip, yenmek veya yenilmek neden daha cazip değil ki? Geride bekledik, çarptı girdi veya adamlar çok iyi organize geldi attı gitti ee öyle bekledik, sonuç?
Gs kapanmayi öğrenip kontra ve duran top kovalarsa uefa yi hoplatir sampiyonlar liginde de epey ilerler.
Nedeni basit yetenekli oyuncuları üst düzey ama Avrupalı takımlara karşı sadece yetenek sökmez. Sen bu yetenekli adamlari savunma yapmaya ikna edersen işte avrupada kolay kolay mundar olmazsın galibiyetler alirsin tur atlarsin para kazanırsın..

Bunlara ihtiyacımız var ve oyun önemli değil şu aşamada.

Geri
Üst Alt