Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
tokmaklarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki CL'ye gitmedik bu beksiz kanatsız kadroyla. Çift forwetle 4-5'ten aşağı yemezdik her maç.
Tudor abi sakin olya bir git kardeşim osuruktan youtuberların yorumlarına kanalize mi olacağım, kendim stadyumdaydım olanarı gördüm , topsuz alanda torreira her pozisyonda yanındakilere bağırıp çağırıyordu düzgün pozisyon almadıkları için, skor yorumcusu/taraftarı tiplerin hocayı aklamak için uydurdukları argümanları kaale almıyorum ben gördüğümü söylüyorum yanlış veya doğru . Siz kendinizi kandırmaya devam edin yarın yine öncekiler gibi benzer bir tokat yiyince hoca yerine sallayacak birilerini bulmak için 40 takla atarsınız.
Özel jeti Rams Park'ın önünde bekliyordu zaten. Son düdük çalar çalmaz Arjantin'e gitti. Oradan gelip antrenmana çıkmadan Tottenham maçına çıkacak abim.Wanda'nin icardiye küsüp, icardi'nin de ikna için arjantin'e gitme zamani gelmedi mi ya?
Bu maca tek forvet cikmaliyiz
Bir taraftar olarak sana bu senaryonun tam olarak neresi cazip geliyor, retorik olarak sormuyorum merak ediyorum gerçekten.Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz
Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın
Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir
Sen resmen GS sin kardes dert gormeyesin..Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz
Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın
Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir
Gs kapanmayi öğrenip kontra ve duran top kovalarsa uefa yi hoplatir sampiyonlar liginde de epey ilerler.Bir taraftar olarak sana bu senaryonun tam olarak neresi cazip geliyor, retorik olarak sormuyorum merak ediyorum gerçekten.
Geride bekleyip, kontra kovalayınca yenilmeyeceğimizin garantisi yok sonuçta. O yüzden açık ve elimizden geldiğinde iyi futbol oynamayıp deneyip, yenmek veya yenilmek neden daha cazip değil ki? Geride bekledik, çarptı girdi veya adamlar çok iyi organize geldi attı gitti ee öyle bekledik, sonuç?