- 2 Temmuz 2011
- 138.662
- 59.228
- 5.488
Macin adamı yunus.sara,icardi de iyi evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelerte olan bu guvenin beni yerlerden yerlere vuruyor gulmekten orkunumAdamların en büyük silahı kanat organizasyonları.
Dengeli kanat beklerle ve 3 stoperli oyunla hücum organizasyonlarını çok rahatlıkla karşılarız.
Geriden oyun kurma konusunda iyi değiller, iyi pressle dağılıyorlar.
Açıkçası dengeli kanat beklerle hücumda 3-5-2, savunmada 5-3-2 olduğumuz bir anlayışla bu maçtan galibiyetle ayrılmamız çok olası.
Bu arada istatistiklere bakmadım ama Tottenham genellikle kendi sol kanadını ataklarda daha çok kullanmaya çalışıyor gibi. Bu yüzden kendi sağ kenar stoperimizi Sanchez, sağ kanat bekini Jelert yapmak bana çok daha doğru geliyor.
Jelerte olan bu guvenin beni yerlerden yerlere vuruyor gulmekten orkunum
Jelertin savunma falan yapabildigi yokJelert fiziksel olarak dezavantajlı da olsa Barış, Berkan, Kaan falan bunlara göre çok çok daha iyi savunma yapıyor. Barış falan hele savunma namına 0, Kaan her oyuncu karşısında sarı görüyor, Berkan ise meh.
Bazen güvenmek zorundasındır ya renktaş. Bilemezsin. Günün sonunda Jelert'in güvenleri boşa çıkarma ihtimali daha ağır basıyor olabilir ama göz göre göre sağ bekte Kaan'ı oynatma hatasına düşersek, veya göz göre göre Barış kanat bek hatasına düşersek bu maç, net şekilde bunun cezasını çekeriz.
city'e karşı falan güzel maçlar çıkarmışlığı var yav. belli de olmaz hea...Jelerte olan bu guvenin beni yerlerden yerlere vuruyor gulmekten orkunum
90 dk izlemeden inanmadan ben ona yacity'e karşı falan güzel maçlar çıkarmışlığı var yav. belli de olmaz hea...

Jelert ve tottenham hucumculari maalesefJelertin savunma falan yapabildigi yok
Tottimli herhangi bir oyuncu yanindan gecse yere duser maalesef