⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Macin adamı yunus.sara,icardi de iyi evet

Adamların en büyük silahı kanat organizasyonları.

Dengeli kanat beklerle ve 3 stoperli oyunla hücum organizasyonlarını çok rahatlıkla karşılarız.

Geriden oyun kurma konusunda iyi değiller, iyi pressle dağılıyorlar.

Açıkçası dengeli kanat beklerle hücumda 3-5-2, savunmada 5-3-2 olduğumuz bir anlayışla bu maçtan galibiyetle ayrılmamız çok olası.

Bu arada istatistiklere bakmadım ama Tottenham genellikle kendi sol kanadını ataklarda daha çok kullanmaya çalışıyor gibi. Bu yüzden kendi sağ kenar stoperimizi Sanchez, sağ kanat bekini Jelert yapmak bana çok daha doğru geliyor.

Adamların en büyük silahı kanat organizasyonları.

Dengeli kanat beklerle ve 3 stoperli oyunla hücum organizasyonlarını çok rahatlıkla karşılarız.

Geriden oyun kurma konusunda iyi değiller, iyi pressle dağılıyorlar.

Açıkçası dengeli kanat beklerle hücumda 3-5-2, savunmada 5-3-2 olduğumuz bir anlayışla bu maçtan galibiyetle ayrılmamız çok olası.

Bu arada istatistiklere bakmadım ama Tottenham genellikle kendi sol kanadını ataklarda daha çok kullanmaya çalışıyor gibi. Bu yüzden kendi sağ kenar stoperimizi Sanchez, sağ kanat bekini Jelert yapmak bana çok daha doğru geliyor.
Jelerte olan bu guvenin beni yerlerden yerlere vuruyor gulmekten orkunum

Jelerte olan bu guvenin beni yerlerden yerlere vuruyor gulmekten orkunum

Jelert fiziksel olarak dezavantajlı da olsa Barış, Berkan, Kaan falan bunlara göre çok çok daha iyi savunma yapıyor. Barış falan hele savunma namına 0, Kaan her oyuncu karşısında sarı görüyor, Berkan ise meh.

Bazen güvenmek zorundasındır ya renktaş. Bilemezsin. Günün sonunda Jelert'in güvenleri boşa çıkarma ihtimali daha ağır basıyor olabilir ama göz göre göre sağ bekte Kaan'ı oynatma hatasına düşersek, veya göz göre göre Barış kanat bek hatasına düşersek bu maç, net şekilde bunun cezasını çekeriz.

Jelert fiziksel olarak dezavantajlı da olsa Barış, Berkan, Kaan falan bunlara göre çok çok daha iyi savunma yapıyor. Barış falan hele savunma namına 0, Kaan her oyuncu karşısında sarı görüyor, Berkan ise meh.

Bazen güvenmek zorundasındır ya renktaş. Bilemezsin. Günün sonunda Jelert'in güvenleri boşa çıkarma ihtimali daha ağır basıyor olabilir ama göz göre göre sağ bekte Kaan'ı oynatma hatasına düşersek, veya göz göre göre Barış kanat bek hatasına düşersek bu maç, net şekilde bunun cezasını çekeriz.
Jelertin savunma falan yapabildigi yok

Tottimli herhangi bir oyuncu yanindan gecse yere duser maalesef

Sofascore dan Tottenham'ın zorlandığı maçları inceledim. Hep 4-2-3-1 oynayan takımlara karşı zorlanmışlar. Tempolu açık ve göbek oyuncuları ile oynuyorlar. Oynadıkları futbol bjk yi 4-0 yenen ajax'ın futboluna benziyor. BJK maçındaki gibi topu bırakırsak işimiz zor. Geçen seneki Bayern maçlarında oynadığımız topu oynamamız lazım Tothenamı yenmek için ama tek eksiğimiz güvenilir sağ ve sol bekler Jacobs oynarsa şansımız artar ama malese sağ tarafta Boey gibi bir topçumuz yok. Barış sağ bekte Boey performansı verirse Jacobs oynarsa Tottenham'ı içeri de yeneriz.

Bu maçta Osimhen'den at abinin kıllı göğsüne performansı bekliyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 266908
33.webp

polyannacılık yapmayalım

jelertten topçu olmaz. bjk maçında iyi falan görünmedi

Geri
Üst Alt