- 1 Mayıs 2018
- 58.159
- 48.926
- 3.873
Batshuayi acil gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufff şu maçta jacobs ve sallai olacaktı var ya.Sallai ve Jacobsu eklersek guzel olacak yunus kanat beki cocuk elinden geleni yapiyor
Ama o mevkide biraz fizikte lazim
Baris Fena degil takimda kotu oynayan yok ikinci yari biraz daha savunup kontra kovalarsak super olur
Hoca nolur gec kalmadan mertensi 60 da al kosan birini koy mac rahatlasin
Orta saha aldığında oyuna geriye çekilmiş olucaz. Biz skoru korumaya oynayabilen bi takım değiliz.Yorulup oyundan düşmemek için. Daha önce oynadığımız 1 milyon tane maçta böyle olmuştu ya hani?
Yemin ediyorum bu herif izlerken iniesta izler gibi hissediyorum rabbim nazardan sakladın o topu sürüp osimhene çıkardığı pas manyak biteydiAllah nazarlardan saklasın takım çok iyi de abi Sara sen nesin birader seni nasıl görmedi bu ingilizler Aslanım tam bir maestro sakin oyunu rahatlatıyor kilit pas defansa yardım aslannnn
Bizim manyak takım geriye yaslanmayı bilmiyor. Çılgınlar team resmenbence adamlar sırf geçiş oyunu uzerine kurulu olduğu için geriye yaslansak da problem olmaz
Rahat ol rtasabi çok yorulduk samsun maci icin endiseliyim
Sabahtandır bunu diyom talih kuşu kondu başımıza almamız lazım bu herifiDerhal Osimhen için bir kampanya başlatın, sponsor bulun, para bulun.
Bu adam 75 milyonun birkaç katını kulübe kazanacağımız kupalarla getirecek
5 tane ortasaha var zatenDevre arası İcardi’yi çıkarıp orta saha alalım hoca.
O halde bu avatar sonsuza kadar kalacak3-3 olan senaryo beni çok korkutuyor rtash nazar değmesin diye yazmadım sana.