⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Sallai ve Jacobsu eklersek guzel olacak yunus kanat beki cocuk elinden geleni yapiyor

Ama o mevkide biraz fizikte lazim

Baris Fena degil takimda kotu oynayan yok ikinci yari biraz daha savunup kontra kovalarsak super olur

Hoca nolur gec kalmadan mertensi 60 da al kosan birini koy mac rahatlasin
Ufff şu maçta jacobs ve sallai olacaktı var ya.

Allah nazarlardan saklasın takım çok iyi de abi Sara sen nesin birader seni nasıl görmedi bu ingilizler Aslanım tam bir maestro sakin oyunu rahatlatıyor kilit pas defansa yardım aslannnn
Yemin ediyorum bu herif izlerken iniesta izler gibi hissediyorum rabbim nazardan sakladın o topu sürüp osimhene çıkardığı pas manyak biteydi

1731005026880.webp

İkinci yarı mutlaka düşeceğiz tempoyu dusurelim topa biraz basalım hem sallai hem jacobs'un olmayışı çok kötü oldu rotasyon dar barış ile yunus'u ikame edemiyoruz mertens de düşecek ilerleyen dakikalarda. Mutlaka tempoyu dusurmeliyiz hatta ivedi olarak İcardi'yi alıp orta sahaya bir adam daha atabiliriz

barış eleştiri almış topları kötü kullandığı için ama bence iyilerdendi.

kenar bindirmesi yapan yegane adam sahada kalmalı.

kötü kullansa da yorulana kadar devam etmeli.

Mertens berbat acilen çıkmalı. Asistler kandırmasın. Barış da güvensiz oynuyor. Çekme takımı averaj kas hoca. Bir daha nerede bulacağız bu kadroyu ve tottenham ı. Avrupaya göz dağı vermeliyiz.

batshuayinin artık doğru rolü oynaması gerekiyor, sonradan girip oraları bozacak ve pres gücünü güçlendirerek devam edecek. ondan tek vuruş golü bekleyen yok, bizdeyken saçma sapan bir hallere girdi. van basten olmasını isteyen de yok.

Geri
Üst Alt