⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Barış ve Yunus'un kanat beklerdeki savunma azmine endeksli bir taktiğin Tottenham karşısında istediği skoru alabileceğini düşünmüyorum. Bu oyuncular 1 savunma yapar, 2 savunma yapar ama 3.cü'de takip etmez oyuncusunu. Orada da gol yeriz zaten. Ters kademe de bilmiyorlar. Yunus'u sol kanat beke koyacaksak sağda defansı 4'leyebilecek biri olması lazım ki kaymalarda sıkıntı olmasın. Hem Barış hem Yunus sıkıntı olabilir.
Solda Berkan, sağda Jelert nasıl olur?

Solda Berkan, sağda Jelert nasıl olur?
Son ve Brennan çabuk oyuncular olduğundan aynı Rafa'daki gibi birinin başına Barış'ı verecektir. Bu yüzden BJK maçı gibi 4'lü oynatır gibi geliyor bana. Bekleri de Barış-Jelert yapıp Kaan'ı orta sahaya atabilir. Kaan stoperleşebilen bir oyuncu olduğundan merkez stoperden 6'ya kaydığı farklı bir 3'lü kurguyla da çıkabiliriz. 4-4-2 / 3-5-2 karışımı bir düzen.

Torreira fiziksel olarak Sarr-Bissouma tarzı oyunculara karşı çok zorlanıyor. Bu ikiliyi sahaya atarlarsa Kaan'ı bu şekilde kullanmak orta sahaya fiziksellik katacaktır.
Kısaca hoca, rakibin silahlarının anti tezi olan topçuları sahaya atarak bir düzen kurgulasa iyi olur gibi.

Bu İngilizler üstünde zamanında nasıl bir etki bıraktıysak hangi takımlarıyla denk gelsek taraftarlarında enteresan bir korku psikolojisi oluşuyor. Özellikle İstanbul’daki maçlarda

İngiliz balon futbolunun karşımızda yine patlayacagı maç

Bu İngilizler üstünde zamanında nasıl bir etki bıraktıysak hangi takımlarıyla denk gelsek taraftarlarında enteresan bir korku psikolojisi oluşuyor. Özellikle İstanbul’daki maçlarda
Çünkü hep çelme yemişler bizim büyük takımlarımızdan Beşiktaş bile başlarını ağrıttı İngilizlerin

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi savunma hücumdur

Icardi ve Osimhen

Arkalarında Mertens ile daha maç başlamadan korku salmalıyız rakibe

Şahsen uyuz oldugum ingiliz balonu sacma sapan bir takima.Gonul verdiğim galatasarayimin koymasindan buyuk keyif duyacagim bir maç olacak inş

Tottenham kafile açıkladı mı?
sevgili okan ,

bildigim kadariyla - romero ve richarlison istanbula gelmeyen net iki as isim .

as kadrodan istanbula gelenler den aklimda kalanlar ;

Ben Davies, Son Heung-Min, Fraser Forster ,Guglielmo Vicario, Mikey Moore, Archie Gray, James Maddison, Pape Sarr, and Radu Dragusin .

~
benim dikkatimi ceken nokta , spurs *b ve akademi kadrodan da bayagi oyuncu alinmis mac kafilesine . daha onceden isim olarak hatirladiklarim ,
Callum Olusesi, Alfie Dorrington, Dante Cassanova, ve Luca Williams-Barnet .
bunlar disinda ise, ilk defa kafile de gordugum isimlerde mevcut .

<-> macar deplasmaninda da *b ve akademi kadro dan benzer sayi da isimler kafilede idi , o gun, takimla havayi solumalari icin goturulduler de denildi . bugun ise durum farkli olabilir, bunlardan bazilarini mac kadrosu ve dahasi sahada gorebiliriz .

ben romero disinda diger as stoperin de bizim macta yer almayacagini dusunuyorum. iki as stoperden yoksun spurs'un + olarak duran toplardaki zayifligini da goz onune alirsak, mumkun mertebe bol cesitli duran top kazanimi yapmamizi bekliyorum .

saygi ve selamlar .

Davinson Sanchez: "Takım arkadaşlarımı hangi yönden uyarmam gerekiyor diye sorarsanız kesinlikle ciddiyet derim. Çünkü herkesin kendini vermesi gerekiyor. Ciddiyeti sağlarsak herkese karşı mücadele edebiliriz."

Guzel ve keyif alacagimiz 1 musabaka olacagini tahmin ediyorum

Son antrenmanımız şu anda canlı veriliyor.

Muslera
Kaan Sanchez Abdulkerim
Baris Torreira Sara Jacops
Yunus
Osimhen Icardi

Geri
Üst Alt