⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Udogie neler yapacak acaba kaan ayhana,bi de jelert oynasa ne olurdu acaba?bjk macinda jelert solbekte erkek gibi oynadi.berkan ve kaan anca wanda kadar oynar,başka bisey de derdim de neyse.2 prag maçı hala ders olmamış

Rigas maçını kazansak burdan alınacak 1 puan ilk 8 için yeterdi şimdi kazanmamız gerekecek. Bu maçı kazanamazsak Ajax/Az deplasmanlarından birini kazanmamız lazım her türlü sıkıntılı bir durum. İşin özeti beraberlik bizim ilk 8 hedefini baya sıkıntıya sokar

Takımımızı küçümseyen rengolar görüyorum. Normal şartlarda yönetimi göreve davet ederdim ama GSC anayasasına göre, boklanılan beğenilmeyen her konu,futbolcu yada takımımız aksini yaparak saplamıştır. 4-3 maç bizim

Barış ve Yunus'un kanat beklerdeki savunma azmine endeksli bir taktiğin Tottenham karşısında istediği skoru alabileceğini düşünmüyorum. Bu oyuncular bir savunma yapar, iki savunma yapar ama üçüncüde takip etmez oyuncusunu. Orada da gol yeriz zaten. Ters kademe de bilmiyorlar. Yunus'u sol kanat beke koyacaksak sağda defansı 4'leyebilecek biri olması lazım ki kaymalarda sıkıntı olmasın. Hem Barış hem Yunus sıkıntı olabilir.

3 4 1 2
d65dec42a58769dbea57734ad868b1a1.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt