⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Maçın skiperi kim,
sabri ugan göreve

Heriflerin forumlarına göz attım bizden baya çekiniyorlar
InşAllah tırsmalarını teyit ettiren bir performans sergileriz

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Ben orasinda degilim konuya Okan Buruk hic bir sey bilmiyor algisindan rahatsizim. Bende zaman zaman kendisini elestiriyorum -genelde Avrupa maclarinda- ama bu adam oyle ya da boyle Super Lig'de 2 senedir bir Galatasaray hegamonyasi yaratti ve ucuncu sezonda batirir gibi beklenti olusmustu sezon basinda onu bile yikti suan, yani kucuk teknik direktor sifati veya ezik hoca gibi yakistirmalar yapilinca komik oluyor. Bunu Okan Buruk degilde elin yabanci hocasi yapsa suan kulup efsanesi ilan edilmisti coktan bile.

Bazi eksik yonleri konusunda elestiri yapinca bir diger taraftan da kazandigi basarilarin mimari oldugunu gormezden gelemeyiz.

Icardi konusuna gelince o da oynadigi maclarda gollerini atiyor mu, atiyor. He son mactaki gibi 10 numara oynarsa tabi gol falan beklemeyin bu adamin ruhu golcuyum diyor, gidip rakip kaleden uzak tutmak dogru bir taktik olamaz benim futbol felsefemde. Fizik durumu hakkinda elestirilerin cogunu yerinde buluyorum, daha fit olmali yani fitten kastim kilo falan degil zaten yeterince kilo verdigini gosterdi sezon basinda ama daha bir hareketli olmasi gerektigini bende dusunuyorum. Ama bazilari gibi her mac 10km+ kosmasini beklemiyorum oyle bir oyuncu degil olmayacakta bu saatten sonra.

Gol de atamıyo artık,e oyun olarak zaten yok bu yüzden çok göze batıyo

Atsa da golden bağımsız birçok şey var yapması gereken hiçbirini yapmıyo

Koşu göstermediği için mesela sara top atamıyo,kanada deplase olamadığı için oyun genişlemiyo,hareketli olmadığı için tehlike yaratılamıyo,topu alıp gidemeyeceği kimse önüne top yuvarlayamıyo,kafa mafa hiç yok artık diğer oyuncular orta yapamıyo,gelen topa vuramayacağı için şut pası atılamayıp oyuncular hep saliseler içinde farklı kararlar vermek zorunda kalıyo,pres yaparken adam değişimini yapmıyo rakip topu kolayca osya geçirip geride eksik yakalanmak durumunda kalıyosun,rahatsız edemediği için rakip stoperler çok rahat oynuyo

Bin tane olay var her şeyin gol olmadığını bildiğimiz,burak da golleri dizerdi ama oyunun anasını bellerdi,o gerçi ofsayta yakalansa da sürekli koşu moşu atıp %2 katkı yapar e golünü de yazar bize neyse dedirtirdi,icardi 1.5 senedir bu aciz duruma nasıl gelebildi hayret ediyorum

Gol de atamıyo artık,e oyun olarak zaten yok bu yüzden çok göze batıyo

Atsa da golden bağımsız birçok şey var yapması gereken hiçbirini yapmıyo

Koşu göstermediği için mesela sara top atamıyo,kanada deplase olamadığı için oyun genişlemiyo,hareketli olmadığı için tehlike yaratılamıyo,topu alıp gidemeyeceği kimse önüne top yuvarlayamıyo,kafa mafa hiç yok artık diğer oyuncular orta yapamıyo,gelen topa vuramayacağı için şut pası atılamayıp oyuncular hep saliseler içinde farklı kararlar vermek zorunda kalıyo,pres yaparken adam değişimini yapmıyo rakip topu kolayca osya geçirip geride eksik yakalanmak durumunda kalıyosun,rahatsız edemediği için rakip stoperler çok rahat oynuyo

Bin tane olay var her şeyin gol olmadığını bildiğimiz,burak da golleri dizerdi ama oyunun anasını bellerdi,o gerçi ofsayta yakalansa da sürekli koşu moşu atıp %2 katkı yapar e golünü de yazar bize neyse dedirtirdi,icardi 1.5 senedir bu aciz duruma nasıl gelebildi hayret ediyorum
Su konuyu defalarca konusmamiza ragmen yine bir haksizlik yapiyorsunuz. 1.5 senedir Icardi boyle soyle diyenler var burada, aga bu adam gecen sene 6 ay sakat sakat oynadi. Sebepleri malum, bunlari tek tek konusmaya luzum yok yeniden ama herifi bunun uzerinden vurup elestirmek o kadar sacma ki. O donem Osimhen veya yedekte Batshuayi de yoktu. Okan Buruk neden oynatmak zorunda kaldigini da acikladi, yani sakat adam tabi ki istedigi gibi depar atamaz bundan normal birsey olabilir mi? Ona ragmen herif gol krali oldu sampiyon yapti, sampiyonluk macinda Konya'daki golu Icardi haric kimse atamazdi bu takimda ama bazi seyleri elestirmek icin iyi yonleri hep bir kenarda tutuyorsunuz.

Gecen macta 10 numara oynamasina ragmen ne kadar istahli ve kac defa bosluga cikip top aldigini gorduk, asil mevkisi olmamasina ragmen normalinden biraz daha hareketliydi hatta o macin verilerini ve Icardi'nin istatistiklerini de paylastim. Bunlari hic kimse konusmuyor nedense hep bir ezbere laf var;1.5 senedir kosmuyor. Aslinda 1.5 sene bile degil, gecen sene sakatlandigi BJK maci Ekim ayinin son haftasindaydi yani 1 sene anca olmus.

Tamam anladik onu sakatti vs. ve kosmuyor. Herifi tartismak istiyorsaniz artik baska sozler ile gelmesiniz. Oyle bir algi yaratiliyor ki hic bir sey yapmiyormus sahada. Buna inanarak mi soyluyorsunuz yoksa isinize boyle geldigi icin mi Osimhen suan var diye? Birde cozum nedir mesela? Cozum Osimhen'in bonservisini almak degil zaten oyle bir durum soz konusu olmayacak.

heung min son falan oynarsa buyuk sıkıntı yaşarız. umarım hoca kaan berkan mertensli kadroyla cıkmaz

Napoli sportif direktörü Manna bu maçı izlemeye geliyormuş.

Tottenham çok formda olmasına rağmen deplasman performansı çok iç açıcı değil neyse ki. Leicester ile 1-1 berabere kalmışlar, Newscastle 'a 2-1 yenilmişler, Brighton 'a 3-2 yenilmişler geçen hafta da Palace 'a 1-0 yenilmişlerdi. Sadece Man. United'ı yenebilmişler. Premier Ligde oynadıkları 5 deplasman maçında 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile devam ediyorlar. İddia 'da favori gösterilmemiz şans eseri değil

Avrupa Liginde tabii ki şimdiye kadar gençlerin daha çok forma bulduğu alternatif kadrolarıyla mücadele ediyorlar Ferencvaros deplasmanında 2-1 kazanmışlar.

Umarım bize karşı da Moore, Bergvall gibi gençlerin forma giydiği Davies-Regulion gibi fizik/atletik olarak gerilemiş nispeten dişimize göre oyuncularla kurulu bol rotasyonlu bir kadroyla çıkarlar maça

@Samet Nalbant

Bu sezon için konuşacak olursak çoğu maçta Osimhen sakat olmadığı takdirde zaten 11'de başlayacak , belki ara sıra Icardi yedek kalir veya kalmak zorundadır ama hep yedek kalamaz şunu anlamak zor birşey değil. Bugün 2 maç yedekte başlatırsin 3. Macta neden oynamiyorum diye hocaya tepki verebilir bu da normal. Zaten Okan'a kalırsa ekstrem bir olay olmadığı sürece yedekte bekletmeye niyeti yok. O yuzden de beraber oynatmaya calisiyor.

Neyse bu maç konusundan fazla kopmamak için kendi adıma bu tartışmayı noktaliyorum.

Kazanırsak büyük sükse yaparız. Avrupada başarıya çok ihtiyacımız var.

Su konuyu defalarca konusmamiza ragmen yine bir haksizlik yapiyorsunuz. 1.5 senedir Icardi boyle soyle diyenler var burada, aga bu adam gecen sene 6 ay sakat sakat oynadi. Sebepleri malum, bunlari tek tek konusmaya luzum yok yeniden ama herifi bunun uzerinden vurup elestirmek o kadar sacma ki. O donem Osimhen veya yedekte Batshuayi de yoktu. Okan Buruk neden oynatmak zorunda kaldigini da acikladi, yani sakat adam tabi ki istedigi gibi depar atamaz bundan normal birsey olabilir mi? Ona ragmen herif gol krali oldu sampiyon yapti, sampiyonluk macinda Konya'daki golu Icardi haric kimse atamazdi bu takimda ama bazi seyleri elestirmek icin iyi yonleri hep bir kenarda tutuyorsunuz.

Gecen macta 10 numara oynamasina ragmen ne kadar istahli ve kac defa bosluga cikip top aldigini gorduk, asil mevkisi olmamasina ragmen normalinden biraz daha hareketliydi hatta o macin verilerini ve Icardi'nin istatistiklerini de paylastim. Bunlari hic kimse konusmuyor nedense hep bir ezbere laf var;1.5 senedir kosmuyor. Aslinda 1.5 sene bile degil, gecen sene sakatlandigi BJK maci Ekim ayinin son haftasindaydi yani 1 sene anca olmus.

Tamam anladik onu sakatti vs. ve kosmuyor. Herifi tartismak istiyorsaniz artik baska sozler ile gelmesiniz. Oyle bir algi yaratiliyor ki hic bir sey yapmiyormus sahada. Buna inanarak mi soyluyorsunuz yoksa isinize boyle geldigi icin mi Osimhen suan var diye? Birde cozum nedir mesela? Cozum Osimhen'in bonservisini almak degil zaten oyle bir durum soz konusu olmayacak.
@Samet Nalbant

Bu sezon için konuşacak olursak çoğu maçta Osimhen sakat olmadığı takdirde zaten 11'de başlayacak , belki ara sıra Icardi yedek kalir veya kalmak zorundadır ama hep yedek kalamaz şunu anlamak zor birşey değil. Bugün 2 maç yedekte başlatırsin 3. Macta neden oynamiyorum diye hocaya tepki verebilir bu da normal. Zaten Okan'a kalırsa ekstrem bir olay olmadığı sürece yedekte bekletmeye niyeti yok. O yuzden de beraber oynatmaya calisiyor.

Neyse bu maç konusundan fazla kopmamak için kendi adıma bu tartışmayı noktaliyorum.

Çözüm şu

Karşına alıp ilk önce kendi ilk sezonunu izleteceksin

Sonra başka normal forvetlerin,osimhenin falan maçlarda naptığını izleteceksin

En son kendi 1.5 sezonluk halini izleteceksin

Ardından hiçbir şey demeden yüzüne bakacaksın,kendisi evet okan rezalet durumdaymışım sen beni yedek bırakamazsın ama ben kendim yedekte beklerim diyecektir zaten büyük ihtimalle

Maçlarda da osimhen oynayacak onu bats yedekleyecek,kral da türkiye kupası ve tabi ki hazırlık maçlarında bol bol süre alacak ilk sezon yaptıklarına saygıdan dolayı (vefa da önemli)

Bir insan neden bunu yapar.

Screenshot Capture - 2024-11-05 - 22-12-17.webp

Geri
Üst Alt