- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Sara'yı 6 numara olarak mı görüyorsun üstat?Boey , 8 ve 10 numaralı oyuncular olsa yeneriz diyebilirdim ama şimdi beraberlik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'yı 6 numara olarak mı görüyorsun üstat?Boey , 8 ve 10 numaralı oyuncular olsa yeneriz diyebilirdim ama şimdi beraberlik.
Sara 10 numara oynasa 8 numara eksik kalıyor bana göre , 8 numara oynasa 10 numara eksik kalıyor . Mertens'in yerine Sara gibi istekli bir 10 numara bulmak lazım diye düşünüyorum.Sara'yı 6 numara olarak mı görüyorsun üstat?
ilk kısmı baya iddaa maç yorumu paragrafı gibi giriyor
bu maçtan az averajlı bir mağlubiyet hedefe çok zarar vermez bence. kiev + malmö maçlarına 6 puan hedef konulabilir. ajax maçı her iki takım adına da formaliteye dönebilir son maç.dünden beri adamlarin forumu okuyorum da herkes beraberlige gayet fit gibi. Acikcasi beraberlik bizim de isimize gelir gibi duruyor ama geri kalan maclarda en az iki galbiyiet sart oglu sart. Eger ki kazanirsak inanilmaz prestij kazanmis oluruz bu arada
Olabilir. İcardi depresyona girmiştir şu aralar, okan buruk oynatmayabilirİcardi yedek mertens 11 diyolar hadi inş
Okan bunu yapsın yenilsek bile az eleştiricem