Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.302
- 92.788
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyleOlabilir. İcardi depresyona girmiştir şu aralar, okan buruk oynatmayabilir
aynen icardi okan'ı keser ve maça yardımcıyla çıkarız ama okan icardi'yi kesemezAynen öyle
Okanın icardiyi kesebilme ihtimali icardinin okanı kesebilme ihtimalinden daha azdır,normalde kesik atmaya kalksa yarın irfanı görebilirdik takımın başında
Normaldir. Böyle büyük yıldızları kesmek kolay iş değil. Hagi, alex, sneijder, drogba, mario gomez....hiç birini hiç bir hoca kesip yedek yapamaz. Okan'a yüklenilecek bir mevzu değil futbolun gerçeği bu durumAynen öyle
Okanın icardiyi kesebilme ihtimali icardinin okanı kesebilme ihtimalinden daha azdır,normalde kesik atmaya kalksa yarın irfanı görebilirdik takımın başında
Doğru örnekler değil bunlarNormaldir. Böyle büyük yıldızları kesmek kolay iş değil. Hagi, alex, sneijder, drogba, mario gomez....hiç birini hiç bir hoca kesip yedek yapamaz. Okan'a yüklenilecek bir mevzu değil futbolun gerçeği bu durum
Saydığım adamların hiç formsuz zamanı olmadı mı yani.Doğru örnekler değil bunlar
Dediğin oyuncular zaten ortalığı yakıp yıkıyodu kesilmelerini gerektirecek bir durum yoktu,icardi düzelsin okan kesmeye kalksın bak okana nasıl hücum ediyoruz
Ama sahada geziniyosa kenarda oturtacaksın,oturmak istemiyosa ve kendini düzeltmiyosa gidecek,düzeltiyosa da zaten oynamalı
Herif hem bitik,hem oynamak istiyo
Yok öyle
Koşamıyo diye geride kal iki pas atarsın belki diyip toni kroosluk yaptırmaya çalışıyoruz gönlü hoş olsun diye böyle bir acziyet olamaz
oldu tabi ancak 1 yıl sürmedi hiçbiriSaydığım adamların hiç formsuz zamanı olmadı mı yani.
Ya yiğit sergen falan yazsa anlayacam bi bok bilmiyolar diyip geçecem de sen futboldan anlayan adamsınUlen varya :red:
Abartmayın daha geçen sezon gol kralı oldu, bu 1 yıl içinde formda olduğu maçlar da oldu. Drogba 2013-2014 sezonunun çoğunda sahada yürüdü mancini gibi bir adam bile kesemedioldu tabi ancak 1 yıl sürmedi hiçbiri
Bilmiyorum da olduysa da kısa sürelidirSaydığım adamların hiç formsuz zamanı olmadı mı yani.
Ben orasinda degilim konuya Okan Buruk hic bir sey bilmiyor algisindan rahatsizim. Bende zaman zaman kendisini elestiriyorum -genelde Avrupa maclarinda- ama bu adam oyle ya da boyle Super Lig'de 2 senedir bir Galatasaray hegamonyasi yaratti ve ucuncu sezonda batirir gibi beklenti olusmustu sezon basinda onu bile yikti suan, yani kucuk teknik direktor sifati veya ezik hoca gibi yakistirmalar yapilinca komik oluyor. Bunu Okan Buruk degilde elin yabanci hocasi yapsa suan kulup efsanesi ilan edilmisti coktan bile.Ya yiğit sergen falan yazsa anlayacam bi bok bilmiyolar diyip geçecem de sen futboldan anlayan adamsın
Bu adamın sahadaki rezil halini nasıl göremiyosun hala ben de bunu anlayamıyorum
Bi ara top gelmiyo diyodunuz nasıl olduysa osimhene geliyodu o toplar,bu ne koşuyo,ne savunma arkasına sarkıyo,ne top sürüyo,ne kafa topu alıyo,ne ikili mücadeleye giriyo bi bok yaptığı yok tabi gelmez top mop
Kara delik gibi dolanıyo sahada ve inanılmaz aksatıyo takımı
Abart abart. İstasyon olurmuş da bilmem ne, o istasyon oluyordu da icardi tren garı mı oldu. Aynı al verleri çoğu maçta yaptı. Elfborg maçında ligin en iyi 10 numaralığını yaptı adamBilmiyorum da olduysa da kısa sürelidir
Bunun gibi 1.5 senedir formsuz olup da hala oynatılanı hiç görmedim
Drogba mesela son dönemi aşırı leşti sahada yürürdü ama ne top verirdi,ne hava topu bırakırdı kimseye,istasyonun kralı olurdu falan oyuna azami de olsa katkı sağlardı bu herif katkıyı geçtim zarar veriyo çok uzun zamandır