⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Aynen öyle

Okanın icardiyi kesebilme ihtimali icardinin okanı kesebilme ihtimalinden daha azdır,normalde kesik atmaya kalksa yarın irfanı görebilirdik takımın başında
Normaldir. Böyle büyük yıldızları kesmek kolay iş değil. Hagi, alex, sneijder, drogba, mario gomez....hiç birini hiç bir hoca kesip yedek yapamaz. Okan'a yüklenilecek bir mevzu değil futbolun gerçeği bu durum

Ulen varya :red:

okan , icardi mertens osimhen sara ve toreira yı kesebilirse kazanırız

Normaldir. Böyle büyük yıldızları kesmek kolay iş değil. Hagi, alex, sneijder, drogba, mario gomez....hiç birini hiç bir hoca kesip yedek yapamaz. Okan'a yüklenilecek bir mevzu değil futbolun gerçeği bu durum
Doğru örnekler değil bunlar

Dediğin oyuncular zaten ortalığı yakıp yıkıyodu kesilmelerini gerektirecek bir durum yoktu,icardi düzelsin okan kesmeye kalksın bak okana nasıl hücum ediyoruz

Ama sahada geziniyosa kenarda oturtacaksın,oturmak istemiyosa ve kendini düzeltmiyosa gidecek,düzeltiyosa da zaten oynamalı

Herif hem bitik,hem oynamak istiyo

Yok öyle

Koşamıyo diye geride kal iki pas atarsın belki diyip toni kroosluk yaptırmaya çalışıyoruz gönlü hoş olsun diye böyle bir acziyet olamaz

Doğru örnekler değil bunlar

Dediğin oyuncular zaten ortalığı yakıp yıkıyodu kesilmelerini gerektirecek bir durum yoktu,icardi düzelsin okan kesmeye kalksın bak okana nasıl hücum ediyoruz

Ama sahada geziniyosa kenarda oturtacaksın,oturmak istemiyosa ve kendini düzeltmiyosa gidecek,düzeltiyosa da zaten oynamalı

Herif hem bitik,hem oynamak istiyo

Yok öyle

Koşamıyo diye geride kal iki pas atarsın belki diyip toni kroosluk yaptırmaya çalışıyoruz gönlü hoş olsun diye böyle bir acziyet olamaz
Saydığım adamların hiç formsuz zamanı olmadı mı yani.

Herkesi keser Icardi‘yi kesmez

Bu maca cift forvet cikmak mallik olur

Ya yiğit sergen falan yazsa anlayacam bi bok bilmiyolar diyip geçecem de sen futboldan anlayan adamsın

Bu adamın sahadaki rezil halini nasıl göremiyosun hala ben de bunu anlayamıyorum

Bi ara top gelmiyo diyodunuz nasıl olduysa osimhene geliyodu o toplar,bu ne koşuyo,ne savunma arkasına sarkıyo,ne top sürüyo,ne kafa topu alıyo,ne ikili mücadeleye giriyo bi bok yaptığı yok tabi gelmez top mop

Kara delik gibi dolanıyo sahada ve inanılmaz aksatıyo takımı

koşmuyor takıma ayak uyduramıyor diye efsane kesebilen tek türk td

59d3ebe07af5081d48f18815.jpg

Saydığım adamların hiç formsuz zamanı olmadı mı yani.
Bilmiyorum da olduysa da kısa sürelidir

Bunun gibi 1.5 senedir formsuz olup da hala oynatılanı hiç görmedim

Drogba mesela son dönemi aşırı leşti sahada yürürdü ama ne top verirdi,ne hava topu bırakırdı kimseye,istasyonun kralı olurdu falan oyuna azami de olsa katkı sağlardı bu herif katkıyı geçtim zarar veriyo çok uzun zamandır

Ya yiğit sergen falan yazsa anlayacam bi bok bilmiyolar diyip geçecem de sen futboldan anlayan adamsın

Bu adamın sahadaki rezil halini nasıl göremiyosun hala ben de bunu anlayamıyorum

Bi ara top gelmiyo diyodunuz nasıl olduysa osimhene geliyodu o toplar,bu ne koşuyo,ne savunma arkasına sarkıyo,ne top sürüyo,ne kafa topu alıyo,ne ikili mücadeleye giriyo bi bok yaptığı yok tabi gelmez top mop

Kara delik gibi dolanıyo sahada ve inanılmaz aksatıyo takımı
Ben orasinda degilim konuya Okan Buruk hic bir sey bilmiyor algisindan rahatsizim. Bende zaman zaman kendisini elestiriyorum -genelde Avrupa maclarinda- ama bu adam oyle ya da boyle Super Lig'de 2 senedir bir Galatasaray hegamonyasi yaratti ve ucuncu sezonda batirir gibi beklenti olusmustu sezon basinda onu bile yikti suan, yani kucuk teknik direktor sifati veya ezik hoca gibi yakistirmalar yapilinca komik oluyor. Bunu Okan Buruk degilde elin yabanci hocasi yapsa suan kulup efsanesi ilan edilmisti coktan bile.

Bazi eksik yonleri konusunda elestiri yapinca bir diger taraftan da kazandigi basarilarin mimari oldugunu gormezden gelemeyiz.

Icardi konusuna gelince o da oynadigi maclarda gollerini atiyor mu, atiyor. He son mactaki gibi 10 numara oynarsa tabi gol falan beklemeyin bu adamin ruhu golcuyum diyor, gidip rakip kaleden uzak tutmak dogru bir taktik olamaz benim futbol felsefemde. Fizik durumu hakkinda elestirilerin cogunu yerinde buluyorum, daha fit olmali yani fitten kastim kilo falan degil zaten yeterince kilo verdigini gosterdi sezon basinda ama daha bir hareketli olmasi gerektigini bende dusunuyorum. Ama bazilari gibi her mac 10km+ kosmasini beklemiyorum oyle bir oyuncu degil olmayacakta bu saatten sonra.

Bilmiyorum da olduysa da kısa sürelidir

Bunun gibi 1.5 senedir formsuz olup da hala oynatılanı hiç görmedim

Drogba mesela son dönemi aşırı leşti sahada yürürdü ama ne top verirdi,ne hava topu bırakırdı kimseye,istasyonun kralı olurdu falan oyuna azami de olsa katkı sağlardı bu herif katkıyı geçtim zarar veriyo çok uzun zamandır
Abart abart. İstasyon olurmuş da bilmem ne, o istasyon oluyordu da icardi tren garı mı oldu. Aynı al verleri çoğu maçta yaptı. Elfborg maçında ligin en iyi 10 numaralığını yaptı adam

Umarım TRT yine stadın sesini derinden vermez. Bize karşı özellikle yapıldığını düşünüyorum. Zahid Sobacı denen herif azılı bir düşman.

Arkasına müzik konan ve abuk sabuk editler yapılan videolardan tiksiniyorum.

Geri
Üst Alt