⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Çıkıp oynarız, skor ne olur bilinmez tabi ama cesurca bir oyun göreceğimizi düşünüyorum. Keyifli olacak. Böyle rakiplerle maç yapmak bize yakışan, takıma güveniyorum.

yaw adamın adını bile anmaya imtina etmişsin. eleştiri başka şey de, bu şekilde bir nefreti hakediyor mu sence kendisi?
İcardi gol atamadıginda galibiyet alsak da üzülen biriydim ben. Yıllardır takımımı takip ederim fırsat buldukça arada maçlara da giderim. İlk sezonunda taptığım adam son iki yılında sahada takımı eksik oynatıyor. Futbolun dünü yok bugünü var. Her maç fizikli stoperlere ezilip sinmesinden, hantalligindan ve kaybolusundan gına geldi artık. Tek forvetle rahatça galip geleceğimiz maçları beyefendi de oynayacak diye kumara çeviriyoruz üstüne bir de hoca oyundan da çıkaramıyor kol kaniyorsa kangren olmadan müdahale edilmeli.

İcardi gol atamadıginda galibiyet alsak da üzülen biriydim ben. Yıllardır takımımı takip ederim fırsat buldukça arada maçlara da giderim. İlk sezonunda taptığım adam son iki yılında sahada takımı eksik oynatıyor. Futbolun dünü yok bugünü var. Her maç fizikli stoperlere ezilip sinmesinden, hantalligindan ve kaybolusundan gına geldi artık. Tek forvetle rahatça galip geleceğimiz maçları beyefendi de oynayacak diye kumara çeviriyoruz üstüne bir de hoca oyundan da çıkaramıyor kol kaniyorsa kangren olmadan müdahale edilmeli.
icardi'nin fiziksel durumunun takımımız adına zaman zaman dezavantaj oluşturduğuna katılıyorum fakat üslubuna katılmıyorum.

Net 3-4-1-2 çıkmalıyız

Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Jelert - Torreira - Sara - Yunus
Mertens
Osimhen İcardi

Barış’ı bu maç yedek başlatırım şahsen.

Eğer Jakops oynayabilir ise Yunus sağa geçer Sola Jakops, Jelert yedek

Tottenham’a karşı sadece fiziksel oynayarak iş yapamazsınız. Adamlar kaşar PL takımı. Bu adamlara karşı oyun zekası yüksek, konsantrasyonu güçlü oyuncular lazım

Keşke Sallai oynayabilseydi
Şu 11 çıksın bize ortada sıçan oynatirlar

Heung Ming Son bu maça yetişir mi bilmiyorum. Umarım Werner oynar. Werner'i de Kaan'la değil Jelert ile savunmak daha mantıklı olur. Avrupa Liginde rotasyon yapabiliyorlar ama bizi daha ciddiye alacaklardır muhtemelen. İngilizler İstanbul deplasmanlarından her zaman çekiniyor.

hoca jk totnim araliginda bu sezon ilk defa takimla calisma firsati bulacagiz diyordu. donuste hem 3lu, hem 4lude vitesi arttirmis, daha uyumlu, daha keskin bir gs bekliyoruz.

Şu 11 çıksın bize ortada sıçan oynatirlar

Renkdaş bu sene Tottenham'ın tüm maçlarını seyrettim

Önce sana şunu söyleyeyim

- TD'leri bence Avrupa'nın en iyi teknik adamlarından birisi. Ancak Okan hocamızla çok benzer yönleri var. Geri adım atmayı sevmiyor, savunma yapmayı sevmiyor, kaybedeceksem kendi oyunumla kaybederim mantığında hareket ediyor.

- Tottenham çok iyi top çeviremiyor, oyunu soğutma konusunda da iyi değiller, fakat muazzam dikine pas çıkartıyorlar. PL takımı olmanın getirdiği bir şey sanırım, çaaat diye bi dikine topta yaldır yuldur atağa kalkıyorlar ve bunu yaparken (TD'de bahsetmiştim) zaman zaman kontrolsüz yaptıkları için kontraya açık kalıyorlar.

- Barış'ı çok severim ancak Barış ve benzeri dengesiz oyuncuları çok net cezalandırıyor Tottenham. Bu sebeple bu maç özelinde Apo, Barış gibi 3 tane çok iyi iş yaparken 1 tane yaptığı hareketle zıçma ihtimali bulunan oyuncular beni ürkütüyor.

- Bu adamlara karşı fiziksel üstünlük kurmaya çalışırsan işlerine gelir zaten haftanın 2 günü PL maçlarına çıkıp koşan adamlar bunlar. Bu adamların karşısında oyun zekası yüksek ve top tekniği yüksek oyuncular koyduğunda esas kendin adına tehlike yaratabiliriz. Duran toplar en büyük ama en büyük silahımız olacak.

- Berkan ve benzeri futbolcuları sahaya atarak bu adamları baskılayamazsın. Maalesef güçleri yetmez. Bu oyuncuların karşısına en iyi oyuncularımız ile çıkmak zorundayız.

En rahat maçımız olur.
Böyle takımlara karşı daha ciddi oynuyoruz.
Farklı kazanacağımızı düşünüyorum.

Duran toplara çalışmaya devam edelim bol bol. Böyle maçlarda en büyük fırsatlar.

Geri
Üst Alt