- 12 Haziran 2015
- 33.044
- 25.971
- 2.533
Çıkıp oynarız, skor ne olur bilinmez tabi ama cesurca bir oyun göreceğimizi düşünüyorum. Keyifli olacak. Böyle rakiplerle maç yapmak bize yakışan, takıma güveniyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?merhaba ali koç. merhaba. :d
İcardinin pozisyona penaltı değil dedi nediyorsunAwrupada ne yazıyorsa yazsın, lige tahmin yapmasın da
yaw adamın adını bile anmaya imtina etmişsin. eleştiri başka şey de, bu şekilde bir nefreti hakediyor mu sence kendisi??
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardi gol atamadıginda galibiyet alsak da üzülen biriydim ben. Yıllardır takımımı takip ederim fırsat buldukça arada maçlara da giderim. İlk sezonunda taptığım adam son iki yılında sahada takımı eksik oynatıyor. Futbolun dünü yok bugünü var. Her maç fizikli stoperlere ezilip sinmesinden, hantalligindan ve kaybolusundan gına geldi artık. Tek forvetle rahatça galip geleceğimiz maçları beyefendi de oynayacak diye kumara çeviriyoruz üstüne bir de hoca oyundan da çıkaramıyor kol kaniyorsa kangren olmadan müdahale edilmeli.yaw adamın adını bile anmaya imtina etmişsin. eleştiri başka şey de, bu şekilde bir nefreti hakediyor mu sence kendisi?
icardi'nin fiziksel durumunun takımımız adına zaman zaman dezavantaj oluşturduğuna katılıyorum fakat üslubuna katılmıyorum.İcardi gol atamadıginda galibiyet alsak da üzülen biriydim ben. Yıllardır takımımı takip ederim fırsat buldukça arada maçlara da giderim. İlk sezonunda taptığım adam son iki yılında sahada takımı eksik oynatıyor. Futbolun dünü yok bugünü var. Her maç fizikli stoperlere ezilip sinmesinden, hantalligindan ve kaybolusundan gına geldi artık. Tek forvetle rahatça galip geleceğimiz maçları beyefendi de oynayacak diye kumara çeviriyoruz üstüne bir de hoca oyundan da çıkaramıyor kol kaniyorsa kangren olmadan müdahale edilmeli.
Şu 11 çıksın bize ortada sıçan oynatirlarNet 3-4-1-2 çıkmalıyız
Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Jelert - Torreira - Sara - Yunus
Mertens
Osimhen İcardi
Barış’ı bu maç yedek başlatırım şahsen.
Eğer Jakops oynayabilir ise Yunus sağa geçer Sola Jakops, Jelert yedek
Tottenham’a karşı sadece fiziksel oynayarak iş yapamazsınız. Adamlar kaşar PL takımı. Bu adamlara karşı oyun zekası yüksek, konsantrasyonu güçlü oyuncular lazım
Keşke Sallai oynayabilseydi
Konsantre olamiyorum daha var![]()
Şu 11 çıksın bize ortada sıçan oynatirlar