⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Futbolcuları tek tek karşılaştırsak onlar çok daha pahalı ama biz daha iyiyiz. Adlarından korkmazsak yeneriz. Son ve birkaç kişi çok iyi kontratağa çıkıyor. Dikkat.

muslera
kaan - sances - bardak
bay - sara - toreyra - jalet
yunus
icardi - osimen​

Bu maç Barış'ın 2. yarı oyuna girmesi daha iyi olur. Bu maç net şekilde daha temiz, basit oynayan ve pozisyon bilgisi yüksek oyuncuların sahada olması gerekiyor.

Kaan ise yavaşlığından dolayı daha ilk yarıdan kırmızı yeme ihtimali var.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Apokerim
Yunus - Torreira - Sara - Jelert
Mertens
Osimhen - İcardi

Bana göre çıkması gereken kadro budur. Jakops sakat olmasaydı sol kanat beke değil, kendisini sol stopere yazardım bu da ayrı konu.

Bu maç Barış'ın 2. yarı oyuna girmesi daha iyi olur. Bu maç net şekilde daha temiz, basit oynayan ve pozisyon bilgisi yüksek oyuncuların sahada olması gerekiyor.

Kaan ise yavaşlığından dolayı daha ilk yarıdan kırmızı yeme ihtimali var.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Apokerim
Yunus - Torreira - Sara - Jelert
Mertens
Osimhen - İcardi

Bana göre çıkması gereken kadro budur. Jakops sakat olmasaydı sol kanat beke değil, kendisini sol stopere yazardım bu da ayrı konu.
2 beke de ters ayaklı adam koymanın amacı nedir

Hücum anlamında sıkıntı çekmeyeceğimiz ama savunma anlamında bir o kadar zorlanabileceğimiz maç

Bu tip maclara asilmak takimi asiri yorup bitiriyor gecen sene bayern macindan sonra dandik hataya yenilmistik

3 gun sonra samsun maci var

Samsun maci zor gececek insallah bu macada icardi osimhen cikmaz yoksa duman ederler bizi delik desik oluruz topu bosta alp oyunu kuracak joa mario olmayacak

Maddision alacak solanke ve son hucum edecek
Cift forvet cikmak intihar olur

tottenham üst üste çok sıkışık fikstürden gelecek, bizim fikstürümüz rahat üstelik içerde maç. yenilgi çok net başarısızlık olur o kadar kadro farkı da yok zaten ki hücum hattımız daha iyi. yenmemiz gerekir

Bu mac sunu gorecegiz en azindan
Icardi bu takima luksmu degilmi turkiye liginde besiktas macinda bile cok kosmadan sahada yuruyerek maci bitirdi

Ust duzey bir rakip geliyor bu maca onem verirlermi bilmiyorum umarim vermezler

bu hafta oynayıp aradan çıkaraydık iyiydi yav sonra 10 gün dinlenirdik temizinden.
Şimdi bu maçtan çıkıp samsun maçına giteceğiz neyse ki sonrasında milli maç arası geliyor.

Geri
Üst Alt