⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

1723568487337.webp

Jelert bu mac ilk 11 baslamali, adam bayern manu city ye karsi oynadi bu tip maclari iyi biliyor

Kaan orta sahaya gecmeli

Kenarda fatih hoca olsaydı şansımız vardı ama 7 tane yeriz temizinden 2 forvet ve 2 ortsaha ile oynayarak

Alacağız inşallah takıma inanıyorum

hocamın vitrin maçıdır. portekizli ersun yanal'dan farklı olarak çirkefliğiyle değil antrenörlüğüyle konuşulur umarız maçtan sonra.

Geçen seneki büyük maclara hazırlandığımız gibi hazirlanmayacaksak çıkmayalim zaten.digne ve cashin tarafı elek etmişler anladığım.cash savunma yapamiyo zaten

avrupa maçlarının kadrolarına baktım, ilk maç hariç çok ciddi rotasyon yapmış hocaları, bizim maçta da ben epey rotasyonlu bir kadro bekliyorum, o yüzden bu maçı kazanıp avrupa işini büyük ölçüde halletmek lazım.

avrupa maçlarının kadrolarına baktım, ilk maç hariç çok ciddi rotasyon yapmış hocaları, bizim maçta da ben epey rotasyonlu bir kadro bekliyorum, o yüzden bu maçı kazanıp avrupa işini büyük ölçüde halletmek lazım.
Rotasyon yapsalar bile kadroları iyi. Bu sezonki en zor maçımız

Hakikaten de bu sezon Tottenham'dan daha zor bir rakiple oynamayacağız. UEFA finali gibi maç.

Rotasyon yapsalar bile kadroları iyi. Bu sezonki en zor maçımız

Kesinlikle çift forvet gibi bir saçmalık yapılmamalı.Bjk maçında ndour her pozisyonda boş kaldı, hadi bu maçta da ver bakalım o alanı nasıl içimizden geçecekler.Bu sene 442 oynadığımız 3 maç var, 3 tanesi de rezil.

Osimhen zor maçlarda tek çıkmalı, bence direk tek çıkmalı ama icardi kesilemiyor

Geri
Üst Alt