- 26 Ocak 2021
- 41.734
- 41.042
- 3.078
Son oynarmıAllahım rotasyon inşallah
Amin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son oynarmıAllahım rotasyon inşallah
Amin
Kadro dışı inşSon oynarmı
Şuayip sezona Icardi'den iyi girdi ama sakatlanan, Okan'ın 1 ay olmaz dediği Icardi Paşa maçında ilk 11, Paok maçında da Şuayipten önce girince küstü. Böyle yapmamalı tabii ki ama içerik olarak haklı herif. Okan bu sezon Icardi'yi 2 kez oyundan aldı. İlkinde parmaklarındaki bandı sinirli sinirli çıkararak kulübeye geldi. 2.sinde de 92. dk olmasına rağmen kulübedekilerle sinirli tokalaştı.Anlıyorum ama şuayip fb deki gibi diri değil bizde. Ne zaman sahaya atsak yeterli pres ve hareketlilik sergileyemiyor
Anlıyorum ama şuayip fb deki gibi diri değil bizde. Ne zaman sahaya atsak yeterli pres ve hareketlilik sergileyemiyor
Yb 2.maçı ilk 11 çıktı yürüdü sahada resmen, fb deki pres ve hareketliliğin 10 da 1 i yoktuoynamıyor ki, 5 dakika oynuyor 3 dakika oynuyor
Şuayip skorerlik olarak iyi girdi ama fizik kondisyonu eskisi gibi değil. O skorerlik de sonraki maçlarda düştü dağa taşa vurdu net pozisyonlarıŞuayip sezona Icardi'den iyi girdi ama sakatlanan, Okan'ın 1 ay olmaz dediği Icardi Paşa maçında ilk 11, Paok maçında da Şuayipten önce girince küstü. Böyle yapmamalı tabii ki ama içerik olarak haklı herif. Okan bu sezon Icardi'yi 2 kez oyundan aldı. İlkinde parmaklarındaki bandı sinirli sinirli çıkararak kulübeye geldi. 2.sinde de 92. dk olmasına rağmen kulübedekilerle sinirli tokalaştı.
Icardi'nin Elfsborg maçında orta sahada Osimhen'e pası war mesela. Osimhen kaçırsa da kaleye kadar gidebildi. Şuayip de bjk maçında kaçırsa da gidebildi. Bu tür açık alanda yakaladığımız pozisyonlarda Icardi gidemiyor. Ceko ve Immobile de gidemiyor.
Icardi'nin paslarında, tek vuruşluk gol pozisyonlarında sıkıntısı yok ama illa ayağına atılması lazım 2 metre yanına atıldığında koşamıyor, yetişemiyor.
Neden abi ,şu maçta alacağın bi galibiyet öyle bi anlama gelir ki ....Aslında artık Avrupa’ya konsantre olabiliriz diye düşünüyordum ama bugünkü maçtan sonra Samsun maçı daha önemli hale geldi.
Katılıyorum hocam bu sene avrupayı salmalıyız karşımızda örgütleşmeye calışan bir güruh var birbirlerinin salıncaklarına falan biniyorlar. Bugun ki trabzon maçına ve açıkmalalara kadar tüm odağım avrupa maçlarındaydı hatta rfs maçında terör estirdim forumda neredeyse ağır hakaretler falan edecektim ama artık avrupa umrumda değil umarım takımında olmaz varsın 10 - 0 yenilelip tottenham'a kupa falan da almayalım ama bu sene 5. yıldızı takıp bunların örgütlerini başlarına yıkmamız lazım sadece şu lige odaklansak 5 haftada komple bitiririz işi. O morinho o takımdan ya kovulacak ya kovulacak başka yolu yok bununAslında artık Avrupa’ya konsantre olabiliriz diye düşünüyordum ama bugünkü maçtan sonra Samsun maçı daha önemli hale geldi.
Oyun iyi olsun ama yanında skoru da almak lazım RFS maçının telafini yapmak gerekiyor hem de galibiyet oyun ritmini yukarı taşır üstüne de güçlü bir rakip karşısında iyi bir skor alırsak herkese net mesajı vermiş oluruz.Çok zor maç olacak. Skordan bağımız, iştahlı bir oyun benim için yeterli, takıma güveniyorum. İyi bir mücadele göstereceğiz.
Udogie değilde asıl problem Porro Kulusevski Brennan Johnson koridoruÖzette aston villa savunmasında digne ve cashin ağır sicmalari ve defanstan çıkarken kaptırilan toplar sonucu gelen golleri olduğu görülüyor.aston villa savunması baya uyumuş bekleri ile ve ofsaytı da bozmuslar.solbekten gelen udogieyi çıkarmamak lazım,yandık vallahi o kanatta
Son iyilestiyse diğer kisimda sakat yav son un burnley e mi ne orta sahadan alıp attigi bir mac vardi nedense oyle bir gol yiyecegimizin hissindeyimUdogie değilde asıl problem Porro Kulusevski Brennan Johnson koridoru