Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.288
- 25.139
- 3.448
buchi agabey relax diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı Oranlarla Şampiyonlar Ligi'nde oynanmış 1 Maç var o Maç da berabere bitmiş yav![]()
Bu Maç'ın Oranlar'ı yeni Oranlar'dan olduğu için tahmin yapmak doğru olmaz
vallah reyiz ben oran orantı bilmem, bizim tottenham'ı yenme ihtimalimiz bence çok düşük. adamlar hem süratli hem de fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu oldukça tempolu bir takım.Bu Maç'ın Oranlar'ı yeni Oranlar'dan olduğu için tahmin yapmak doğru olmaz![]()
Sol ayaklı sağ kanat bekinin dünyada bir örneği war mı OrkunumJakops eğer yetişiyorsa bu maça;
Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Yunus - Torreira - Sara - Jakops
Mertens
İcardi Osimhen
Uefa Avrupa Ligi'nde başarı gelmezse Osimhen de devre arası gitmek ister.Lig şampiyonluğu da önemli ama Avrupa'da bu tarz Maçlar'da yenilmemekte önemli.Tottenham' topu verip mücadele edersek berabere veya yenme şansımız olur.Hücum oynamaya çalışırsak Fark yerizvallah reyiz ben oran orantı bilmem, bizim tottenham'ı yenme ihtimalimiz bence çok düşük. adamlar hem süratli hem de fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu oldukça tempolu bir takım.
berabere bile kalsak benim için sürpriz olur.
umarım bu maçta kendimizi haybeye yorup, samsun maçına pert çıkmayız.
Osimhen'in devre arasında kalıp kalmayacak olmasının, ne Avrupa Ligi ile, ne de bu maç ile bir ilgisi yok.Uefa Avrupa Ligi'nde başarı gelmezse Osimhen de devre arası gitmek ister.Lig şampiyonluğu da önemli ama Avrupa'da bu tarz Maçlar'da yenilmemekte önemli.Tottenham' topu verip mücadele edersek berabere veya yenme şansımız olur.Hücum oynamaya çalışırsak Fark yeriz![]()
Igneyle hic bir topcu oynamasin oynayandan da hayir gelmez zaten adam bir mac igneyle oynucak sonra baska yerleri zarar gorecekosimhen gerekirse iğneyle oynasın
bodrum fk maçında oynasın diye 10 milyon vermiyoruz
Sol ayaklı sağ kanat bekinin dünyada bir örneği war mı Orkunum