⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Biletler anında tükenmiş güya karaborsacı tayfa iş başında anlaşılan aradan bi 4 5 saat grçse neyse derim

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Bazı maçlar vardır sizin o maçtaki performansınız turnuvada gidebileceğiniz yeri gösterir.

Mesela Beşiktaş, önce Frankfurt ardından Ajax'a karşı oynadığı kötü oyunla, Lyon'dan puan bile alsa oradaki rezil futboluyla gösterdi ki mucize olmazsa çeyrek finalden öteye gidemez. Çeyrek final bile düşük bir ihtimal.

Şimdi Tottenham öyle bir takım ki, finalde karşılaşsak lan bunlar nasıl gelmiş finale demezsiniz. Net şekilde turnuvanın favorilerinden birisi. Hem de en güçlü adaylarından birisi.

Kendi evimizdeki bu maçta skordan bağımsız olarak koyacağımız performans, bizim bu turnuvada nereye kadar gidebileceğimizi gösterecektir.

Tottenham diğer kafa İngiliz takımlarından farklı. Bu kupayı kazanmak isteyeceklerdir bu sezon.

osimhen gerekirse iğneyle oynasın

bodrum fk maçında oynasın diye 10 milyon vermiyoruz

Aynı Oranlarla Şampiyonlar Ligi'nde oynanmış 1 Maç var o Maç da berabere bitmiş yav :D
Gbd9e3pboAAqJsN

HMS oynıcak mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Maç'ın Oranlar'ı yeni Oranlar'dan olduğu için tahmin yapmak doğru olmaz :D
vallah reyiz ben oran orantı bilmem, bizim tottenham'ı yenme ihtimalimiz bence çok düşük. adamlar hem süratli hem de fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu oldukça tempolu bir takım.

berabere bile kalsak benim için sürpriz olur.

umarım bu maçta kendimizi haybeye yorup, samsun maçına pert çıkmayız.

vallah reyiz ben oran orantı bilmem, bizim tottenham'ı yenme ihtimalimiz bence çok düşük. adamlar hem süratli hem de fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu oldukça tempolu bir takım.

berabere bile kalsak benim için sürpriz olur.

umarım bu maçta kendimizi haybeye yorup, samsun maçına pert çıkmayız.
Uefa Avrupa Ligi'nde başarı gelmezse Osimhen de devre arası gitmek ister.Lig şampiyonluğu da önemli ama Avrupa'da bu tarz Maçlar'da yenilmemekte önemli.Tottenham' topu verip mücadele edersek berabere veya yenme şansımız olur.Hücum oynamaya çalışırsak Fark yeriz :D

parayı koklayıp tottenhama 100 bin atıp 233 bin alacagız

Uefa Avrupa Ligi'nde başarı gelmezse Osimhen de devre arası gitmek ister.Lig şampiyonluğu da önemli ama Avrupa'da bu tarz Maçlar'da yenilmemekte önemli.Tottenham' topu verip mücadele edersek berabere veya yenme şansımız olur.Hücum oynamaya çalışırsak Fark yeriz :D
Osimhen'in devre arasında kalıp kalmayacak olmasının, ne Avrupa Ligi ile, ne de bu maç ile bir ilgisi yok.

Adam kendi açıkladı sezon sonuna kadar kalacağını zaten. Bizatihi kendi.

Avrupa'da bu tarz vitrin maçlarında iyi sonuçlar almak pek tabi önemli fakat gerçek şu ki, iki takım arasında bariz seviye farkı var.

Ben de diyorum ki, bu maçta, Samsun maçını etki edecek şekilde yıpranma olacaksa, varsın bu maçı salalım.

Bu sene lig şampiyonluğunun değeri 30 m euro. Hazır her iki takıma da bu kadar puan farkı açmışken, ligde en ufak bir tökezleme dahi yaşamadan gidelim.

osimhen gerekirse iğneyle oynasın

bodrum fk maçında oynasın diye 10 milyon vermiyoruz
Igneyle hic bir topcu oynamasin oynayandan da hayir gelmez zaten adam bir mac igneyle oynucak sonra baska yerleri zarar gorecek
Icardi ornegi var onumuzde

Ayrica Uefa avrupa ligi cokta onemli bir yer degil para odulleri dusuk totenham galibiyeti prestij kazandirir baska birsey degil

Totenhama yenilsekte ilk 8 yapma ihtimalimiz kuvvetli

Sol ayaklı sağ kanat bekinin dünyada bir örneği war mı Orkunum

Renktaş başka maç olsa Barış Yunus yapardım Mertens’i yazmazdım ama Tottenham futbol zekası yüksek ve fizikli bir takım. Barış oynarsa inşallah gününde olur ne diyeyim, en ufak gereksiz hareketinde top bizim kalemizde olur.

Geri
Üst Alt