Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.404
- 51.410
- 3.683
Aynı Oranlarla 1 Maç var o da Şampiyonlar Ligi'nden berabere bitmişOranlar ne diyor @Murat Durmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı Oranlarla 1 Maç var o da Şampiyonlar Ligi'nden berabere bitmişOranlar ne diyor @Murat Durmaz
Osimhen'in devre arasında kalıp kalmayacak olmasının, ne Avrupa Ligi ile, ne de bu maç ile bir ilgisi yok.
Adam kendi açıkladı sezon sonuna kadar kalacağını zaten. Bizatihi kendi.
Avrupa'da bu tarz vitrin maçlarında iyi sonuçlar almak pek tabi önemli fakat gerçek şu ki, iki takım arasında bariz seviye farkı var.
Ben de diyorum ki, bu maçta, Samsun maçını etki edecek şekilde yıpranma olacaksa, varsın bu maçı salalım.
Bu sene lig şampiyonluğunun değeri 30 m euro. Hazır her iki takıma da bu kadar puan farkı açmışken, ligde en ufak bir tökezleme dahi yaşamadan gidelim.
Normal.fenerbahçeliler tottenham kazansın diye dua ediyorlar
ülke puanını düşününce utanç verici bir durum üstat.Normal.

ingilizler bizden hep çekinmiştir Satomspurs taraftarı epey çekiniyo bizden
haberleri yok 5 6 atmasınlar diye dua edioz burda hımına
Aklının ligde olması beni güldürüyoSükseli gelen 1 heyetle oynamamız güzel ama çift forvet çıkıp işi bozacaz. Avrupa maçları bu sezon umrumda değil çiftle oynuyorsak oynayalım ama ligde de öyle oynuyoz