⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Bu maç özelinde 3-5-2 bana en mantıklısı geliyor, çift santrafor olduğunda Tottenham defans hattını ileriye çekmekte çok zorlanır. Tek santrafor mantığı bizi bitirir.

Muslera
Nelson - Sanchez - Abdülkerim
Jelert - Torreira - Kaan - Sara - Yunus
Osimhen - İcardi

Barış ve Mertens 2. Yarı oyuna girmeli.

Berkan ve Kerem D bu maçın oyuncusu değil.

Şu saçma Yunus-Barış’ın bek oynadığı Mertens’in 11 oynadığı 3-5-2’yle çıkalım da ak göt kara göt belli olsun. Elfsborg maçında çalışmıştı, sonuca göre birdaha dener, denemez.

Jelert bek, Yunus 10 daha mantıklı tabi ki.

Tottenham yenilirse asla kızmam abi bu tempoda normal.. 3 günde bir maç mı yapılır birde ülke değiştirecekler saçmalığın daniskasıı.. son 12 günde bu akşam 4. maçlarına çıkacaklar.

1730970878494.webp

birde ev sahibi takıma bakalım isterseniz? 11 günde 2. maçına çıkıyor..

1730970990010.webp

sorarım size adalet bunun neresinde tottenham dostum sen kaybetsende gönüllerin şampiyonusunn

Avrupa Avrupa duy sesimizi
İşte bu Cimbom un ayak sesleri
Cimbomla kimse başa çıkamaz
Vicorio inbesi kolla kendini.

Valla yedekleri bile 6 tane atar

Osimhen icardi mertens 3 lusu oynayacakmis. İnsan ben ne yapıyorum der. İnşallah yeneriz
Mümkün değil üstat yav. Ben ihtimal vermiyorum, vermek istemiyorum buna. Bu kadar tempolu takıma karşı iki tanesi kadayıf olmuş üç forvetle maça çıkmak maçı satmak demektir. Umarım böyle bir şey yapmaz. Yaparsa çok ağır konuşurum akşam.

vırvırvır konuşup o niye oynamıyo bu niye oynuyo boş boş negatif basmanın anlamı yok maçın heyecanını yaşayın 2 saat izleyip susun ya

kazanınca bile öyle olmasaydı daha rahat kazanırdık şunu yaptı maçı zora soktu ruh hastası mısınız yav siz
3 forvet oynarsak izlemeyeceksin zaten Cafer bende sana katılırım içmeye gideriz

Geri
Üst Alt