Mithat Şahinbey
Tecrübeli Üye
- 16 Ağustos 2023
- 5.018
- 3.883
- 553
Sesi kısılmayan bir daha tribünü işgal etmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat dur Şahin!
Ciddi ciddi bunu beklediğini düşünüyorum. Şöyle sağlam bir yenilelim de Okan'a küfredelim. Bu mudur kafa?Valla yedekleri bile 6 tane atar
Osimhen icardi mertens 3 lusu oynayacakmis. İnsan ben ne yapıyorum der. İnşallah yenerizCiddi ciddi bunu beklediğini düşünüyorum. Şöyle sağlam bir yenilelim de Okan'a küfredelim. Bu mudur kafa?
yavas atsinValla yedekleri bile 6 tane atar
Osimhen icardi mertens çıkıp kanat bek yunus oynarsa 6 yemezsin 4 yersin.yavas atsin
her turlu yeriz tottenhami , istediginiz olmayacak.Osimhen icardi mertens çıkıp kanat bek yunus oynarsa 6 yemezsin 4 yersin.
Mümkün değil üstat yav. Ben ihtimal vermiyorum, vermek istemiyorum buna. Bu kadar tempolu takıma karşı iki tanesi kadayıf olmuş üç forvetle maça çıkmak maçı satmak demektir. Umarım böyle bir şey yapmaz. Yaparsa çok ağır konuşurum akşam.Osimhen icardi mertens 3 lusu oynayacakmis. İnsan ben ne yapıyorum der. İnşallah yeneriz
3 forvet oynarsak izlemeyeceksin zaten Cafer bende sana katılırım içmeye giderizvırvırvır konuşup o niye oynamıyo bu niye oynuyo boş boş negatif basmanın anlamı yok maçın heyecanını yaşayın 2 saat izleyip susun ya
kazanınca bile öyle olmasaydı daha rahat kazanırdık şunu yaptı maçı zora soktu ruh hastası mısınız yav siz