Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.810
- 19.415
- 2.193
Adamların yedek kulübesine bakınca başım döndü, Vicario-Udogie-Sarr-Bentancur-Kulusevski-Solanke filan. Allah'tan sakatlık/yorgunluk gibi durumları var Tottenham'ın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk macnda barisi gorduk 60 dk solbekte,baya rezildi.baris yorgun ve formsuz,şu an oynaması bile hataBarış daha makul bence, Yunus ise en formda oyuncumuz. Jelert Barış'a göre daha ekstra bir şey koyamayabilir bence kanat bek olarak.
spurs baya güçlü çıkıor maça
mertens yanlış tercih olabilir
Birşey görmekle ilgili değil hoca topçuları mutlu etmek küstürmemek üzerine kadro kuruyor her daim.mertenste bu sezon bizim görmediğimiz neyi görüyor hoca böyle bir takıma karşı oynatıyor.Tamam ligte oynat derbilerde oynat ama avrupada bu takıma karşı mertens oynayamaz
Bu maçı ancak beyaz şort kurtarabilir.beyaz şort allahhhhh
Aynen kanks yav herkes çok beğenmiş kadroyu sadece ben eleştiriyorum zaten değil mi?Sen kafayı yemeye devam et, biz bu maçı alıcaz.
50 sayfa okudum Cafer dışında koyariz diyen olmamış, abi neden korkuyosunuz bu kadar anlamadım
Aynı şeyi az önce düşündüm. Bu fbjk linin ne işi var, hastır git kuş yuvasına tarıkTarık Üstün denilen GS düşmanı ayıyı çıkarmışlar oraya bizim maçı yorumluyor. Yanında da Tugay denilen zat.
tottenham rotasyon yapmış mı50 sayfa okudum Cafer dışında koyariz diyen olmamış, abi neden korkuyosunuz bu kadar anlamadım