⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

ne biçim vtr idi ya 10 kasım için olan.

ondan ceket bundan gömlek "inşallah bu ağırlığı kaldırız" falan..(gerçi bilmiyorum gerçekten öyle bir süreç var mı ama çok yapmacık geldi)

zaten 10 kasım olmamış erkenden isim çıksın diye verdirtiyor bazıları parayı basıp..

Bayern - Tottenham gibi rakiplere karşı oynamayı bu yüzden seviyorum işte. İyi oyun / baskıyla beraber taraftar da eski usul oyuna dahil oluyor

Yani Elfsborg ile oynamakla Tottenham'a karşı oynamak taraftar için de aynı olmuyor
ben valla paok maçına gittim kaç zaman sonra - sesim kısık döndüm.

millet bana manyakmışım gibi baktı maç boyu.

Vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun Allah utandırmasın HAdi Aslanlar

bu kadro çok riskli tutarsa uçar tutmazsa başka bir şey tutarız...

İşin komik yanı işler kötü giderse korkudan kimseyi çıkaramaz da bu. Gider 45’te Osimhen’i çıkartır, Mertens’le İcardi’yi tutar

Son davinsona sarıldı etti "beni bırak bu maç knka" falan mı dedi kulağına acaba

üstadım bu zaten ister sağlam rakip olsun ,ister vasat anadolu takımı olsun her maç bizim için geçerli olan bir durum.

daha önemlisi skor bulursan *oyunu *tutma *problemimiz var.
sevgili can ,

*. bu duruma dair, bugun ozelinde yedekler ne derece etkili olur ,yoruma acik .
ben sahsen kerem demirbay'in performansini yeterli bulmayanlardanim.
berkan da son girdigi maclarda merkez degilde kanat bek vs de oynatildi.
yorulan merkezi yenileme babinda elde baska alternatif yok gibi . kaan bu baglamda bu bolgede kilit olabilirdi.

bu denklemde, hoca nin maca olasi dokunusu kanimca nokta atisi olmali.
gecmis maclar dan hatirladigim, yuzdesel olara bu minvalde dokunuslari tam tesirli degildi, hatta oyuncu degisiklikleri dolayli geri bile gidiyorduk maclarin son demlerinde .

velhasil, skoru bulursak , oyuna sonradan gireceklerin takim dengesini dusurmemesi elzem .

saygii ve selamlar .

Heyecan fena bastı Allahım sen bizi utandırma vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun inşallah

Geri
Üst Alt