⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Sallai ve Jacobsu eklersek guzel olacak yunus kanat beki cocuk elinden geleni yapiyor

Ama o mevkide biraz fizikte lazim

Baris Fena degil takimda kotu oynayan yok ikinci yari biraz daha savunup kontra kovalarsak super olur

Hoca nolur gec kalmadan mertensi 60 da al kosan birini koy mac rahatlasin

Okan hocanın da işi zor şu çıksın bu girsin demek kolay oyuncuyu zor zamanda ona güvenerek kazanırsın gibi geliyor

En övülmeyecek gibi olandan başlayalım. Icardi'nin rolü sanılandan çok önemli. Adam sahanın her yerinde geziyor. Top alıp veriyor. Bunu yaparken de defans oyuncusuna “beni boş bıraktığın anda golü yazarım” diye tehdit oluşturuyor. Üstelik bugün hücum preste de başarılı
İcardi bence müthiş bir ilk yarı çıkardı ben çok beğendim 10 numara gibi oynadı adam pasörlüğü çok iyiydi

4-0 falan bitmeliydi ilk yarı 3-1 oynanan futbolun karşılığı değil kesinlikle

İkimci yarı zor geçebilir adamlar hem kondisyon olarak bizden daha iyiler hemde okan hocam klasik takımı yaslama pozisyonu yapabilir, kesinlikle oyun disiplininden kopmamalı ve disiplin ile sisteme güvenip sadık olarak devam edilmeli.

Bu maci mertens kaldiramaz derken baris kaldiramadi, tek akdiyan oyuncu kendisi, yapabilecegin cok altinda oynuyor

Hakem denen İT içten içe kuduruyor bu arada

yalniz Osimhen'in hattrick yapmasi gerekiyordu ilk yari. Keske Icardi'nin bitiriciligi bunda olsaydi.

3 tane yüzde yüz kaçırarak 3-1 Tottenhami ilk yaridan yenmek, nerden baksak saygı duyulacak hareket. Hemde 10 kişiyle bunu yapmak efsane. Dursun, floryayi sat al osimheni. STR et bankalarinida borcunuda, sanki osimhen yokken borcsuzduk
Abi osimhen bizi en az 3-4 sene Avrupa’da iddialı bir takım yapar yanına da 2-3 tane daha 10 numara sağ bek kanat falan alırsak sağlam bizi tutamazlar

1731004968102.webp

bence adamlar sırf geçiş oyunu uzerine kurulu olduğu için geriye yaslansak da problem olmaz

Geri
Üst Alt